Ντέρμπι «Δικέφαλων» και τίτλου στην Τούμπα

  • Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024 - 15:49

Η Τούμπα θα φιλοξενήσει το καθοριστικότερο εφετινό παιχνίδι του πρωταθλήματος, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται απόψε την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ (19:30).

 

Μετά τα αποτελέσματα της Τετάρτης (24/4) η Ένωση έγινε το μέγα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και αν φύγει αλώβητη από την αντίπαλη έδρα ουσιαστικά θα έχει «κλειδώσει» τον δεύτερο συνεχή τίτλο.

Το 3-0 επί του Παναθηναϊκού σε συνδυασμό με τις απώλειες ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού έδωσε διαφορά 4 βαθμών από τους δεύτερους «πράσινους» κα ακόμα μεγαλύτερη από τη μακεδονική ομάδα και τους «ερυθρόλευκους».

Κατά συνέπεια, οι «κιτρινόμαυροι» φιλοδοξούν να κλειδώσουν τον τίτλο στη Θεσσαλονίκη, κάτι που θα συμβεί σε περίπτωση νίκης, με τον ΠΑΟΚ ωστόσο να παίζει τις τελευταίες ελπίδες αφού μόνο με νίκη θα διατηρήσει τις πιθανότητές του.

Βοήθεια από τον ΠΑΟΚ ευελπιστούν να λάβουν τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός που υποδέχονται Άρη (20:30) και Λαμία (17:00), αντίστοιχα.

Οι «πράσινοι» καλούνται να συνέρθουν από τη βαριά ήττα στην OPAP Arena που τους άφησε, ουσιαστικά, πέντε βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ, καθώς η πρωταθλήτρια υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Για τους «ερυθρόλευκους», που «χρωστούν» τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, η ισοπαλία με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη ήταν πισωγύρισμα και τώρα καλούνται να κάνουν το 4Χ4 στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια τους και… ό,τι προκύψει.

https://www.naftemporiki.gr/