Στη Σαντορίνη η ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων

Στη Σαντορίνη θα πραγματοποιηθεί φέτος η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων. Η συνέλευση, σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει, θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου. Στην ημερήσια διάταξη υπάρχουν αρκετά και σημαντικά θέματα, όπως ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός, αλλά και η τροποποίηση του καταστατικού της ΕΠΣ Κυκλάδων. Ταυτόχρονα, στη συνεδρίαση οι διοικήσεις των ομάδων θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις κι αν χρειάζεται να γίνουν διάφορες αλλαγές.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων αποφάσισε (ΔΣ 3/18-5-24), βάση του Καταστατικού της ΕΠΣΚ την διεξαγωγή Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 και ώρα 12μ στη Σαντορίνη, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θήρας, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ανάγνωση καταλόγου και επικύρωση των πληρεξουσίων αντιπροσώπων για την διαπίστωση της απαρτίας.
Εκλογή δύο (2) Γραμματέων για την τήρηση των Πρακτικών της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό Άρθρο 28 παρ.2, όπου προεδρεύει ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ. (Άρθρο 28 παρ. 1 του Καταστατικού).
Τροποποίηση του Καταστατικού της Ε.Π.Σ.Κ.
Διοικητικός Απολογισμός 2023-2024
Έγκριση Διοικητικού Απολογισμού
Οικονομικός Απολογισμός 2023
Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού
Έγκριση Οικονομικού Προϋπολογισμού 2025
Γενικά Θέματα – Προτάσεις
Τα πληρεξούσια των αντιπροσώπων των σωματείων πρέπει να έχουν κατατεθεί μέχρι την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024 και ώρα 14.00 (άρθρο 21 παρ. 4 του Καταστατικού της ΕΠΣΚ) στη Γραμματεία της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων.

Η παρουσία όλων σας κρίνεται απαραίτητη. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, στον ίδιο τόπο και μία ώρα αργότερα από την προγραμματισμένη ώρα, η οποία θα σας γνωστοποιηθεί με νεότερο έγγραφο μας.

Σας υπενθυμίζουμε, δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην Γ.Σ. της ΕΠΣΚ έχουν τα σωματεία που πληρούν τις προϋποθέσεις των άρθρων του ν. 2725/1999. Επίσης οι αντιπρόσωποι πρέπει να είναι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου.

Ετικέτες: