Κυπελλούχος Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό ο Συριανός Γιώργος Κάτρης

Ο Παναθηναϊκός, όπως είναι ήδη γνωστό, κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος, επικρατώντας του Άρη Θεσσαλονίκης με ένα γκολ στο 96’.

Στην αποστολή των πρασίνων ήταν και ο Συριανός νεαρός αμυντικός Γιώργος Κάτρης. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την αγωνιστική του ικανότητα και οι προπονητές του, του δίνουν την ευκαιρία να βρίσκεται με την ανδρική ομάδα, μιας και ήδη έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.  

Η χρονιά, να θυμίσουμε, πως είχε αρχίσει πολύ αισιόδοξα για τον Συριανό αμυντικό, καθώς ένα τηλεφώνημα και από τις καλοκαιρινές διακοπές του στο αγαπημένο του νησί, βρέθηκε εκτός Ελλάδας και στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια, ακολούθησε μία δυνατή χρονιά και η προσπάθεια του Κάτρη επιβραβεύτηκε με την συμμετοχή του στην αποστολή του μεγάλου τελικού. Όπως είναι φυσικό, ο νεαρός πανηγύρισε έξαλα την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και εμείς από την πλευρά μας να του ευχηθούμε αυτή η διάκριση να είναι μόνο η αρχή και να ακολουθήσουν ακόμη περισσότερες. 

Ετικέτες: