Επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες της Γ’ Εθνικής

  • Παρασκευή, 7 Ιουνίου, 2024 - 06:20
  • /   Eνημέρωση: 7 Ιουν. 2024 - 19:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Σε μερική επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, προχώρησε η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Η Επιτροπή με την επικύρωση της βαθμολογίας και συγκεκριμένα από τις θέσεις ένα έως έντεκα, άνοιξε τον δρόμο για την αποστολή πρόσκλησης σύστασης ΠΑΕ στις τέσσερις πρωταθλήτριες ομάδες. Να θυμίσουμε εδώ πως οι τέσσερις ομάδες που κατάκτησαν το πρωτάθλημα στους ομίλους της Γ’ Εθνικής είναι ο Α.Ο. Καβάλας, ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου, ο Παναργειακός (από τον 4ο όμιλο) και ο Πανιώνιος.

Ταυτόχρονα, με την επικύρωση αυτή ανοίγει ο δρόμος για τους αγώνες μπαράζ για την παραμονή στην Γ’ εθνική. Να σημειώσουμε εδώ πως σ’ αυτά τα μπαράζ θα παίξουν οι 11ες ομάδες του κάθε ομίλου. Την παραμονή στην κατηγορία θα διεκδικήσουν η Νίκη Ευκαρπίας, ο Αστέρας Πετρίτη, ο Α.Ε.Ρ. Αφάντου και η Προοδευτική.

Βέβαια τα μπαράζ μόνο σίγουρα δεν είναι ότι θα γίνουν, καθώς οι ομάδες είναι έτοιμες να προσφύγουν στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, ώστε να «μπλοκάρουν» τη διεξαγωγή των αγώνων.  Αν πάλι δεν γίνει κάτι και οριστούν τα παιχνίδια αυτά ίσως γίνουν την Τετάρτη 12 Ιουνίου.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν τα επόμενα εικοσιτετράωρα, με τις ομάδες να βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής.

Ετικέτες: