Οι δύο πλευρές χωρίς να χάσουν χρόνο, έδωσαν τα χέρια και θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα αγωνιστική περίοδο

Κράτησε Οικονομόπουλο η Ελλάς Σύρου

  • Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 15 Ιουν. 2024 - 0:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Στην Ελλάς Σύρου και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ο έμπειρος αμυντικός Γιώργος Οικονομόπουλος. Ο στόπερ της ομάδας, μετά από ένα πάρα πολύ καλό πρωτάθλημα, όχι μόνο έπεισε τους ανθρώπους της Ελλάς για να του δώσουν την ευκαιρία να αγωνιστεί και τη νέα αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά η παρουσία του στα μετόπισθεν κρίθηκε απολύτως επιβεβλημένη.

Η διοίκηση και ο Νίκος Ζιάβρας αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος άρχισε συζητήσεις με τον έμπειρο Έλληνα αμυντικό και χωρίς να χάσει χρόνο έδωσε τα χέρια μαζί του. Ο πρόεδρος της Ελλάς, άλλωστε, σε κάθε ευκαιρία τονίζει πως πρώτος στόχος τόσο του ίδιου, όσο και του Παναγιώτη Χριστοφιλέα είναι να κρατηθούν στην ομάδα όλοι οι αθλητές που βοήθησαν τα μέγιστα, ώστε η Ελλάς να τερματίσει μέσα στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Η ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου

«Η διοίκηση του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Οικονομόπουλο, το δικό μας πλέον Γιώργο, οποίος βαδίζει στην 4η του χρονιά στο νησί μας.

Η χαρά μας μεγάλη που καταφέραμε να κρατήσουμε στην ομάδα και τη Σύρο έναν αθλητή με πολλά χρόνια εμπειρίας στα Εθνικά πρωταθλήματα. Γεννημένος στις 23 Νοεμβρίου 1993 ο Γιώργος Οικονομόπουλος πριν έρθει στην Ελλάς, είχε περάσει από τα Εθνικά πρωταθλήματα φορώντας τις φανέλες ομάδων όπως οι Αστέρα Βάρης, Α.Ο Υπάτου, Πανελευσινιακός, Αστέρας Μαγούλας, Ιωνικός, Α.Ο Λεβάντε και Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία!

 

Ετικέτες: