Κατέκτησε την τρίτη θέση στο final four της Κ16

Ανέβηκε στο βάθρο ο Αίαντας Σύρου

Ο Αίαντας Σύρου κατέκτησε χωρίς αγώνα την τρίτη θέση στο final four για την Κ16, καθώς μετά την ένταση που κατατέθηκε από τον Α.Ο. Πάρου στον ημιτελικό, ο αγώνας την επόμενη ημέρα δεν πραγματοποιήθηκε.
Έτσι, ο Αίαντας επικράτησε άνευ αγώνα με 0-3 και κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Να σημειώσουμε εδώ πως οι Συριανοί έχασαν την πρόκριση στον τελικό έπειτα από ένα… δικό τους παιχνίδι, καθώς ήρθαν 2-2 με τη Μύκονο στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης και ηττήθηκαν στη συνέχεια στα πέναλτι με 3-5.

Από την πλευρά του, η διοίκηση του Αίαντα Σύρου με ανακοίνωσή της θέλησε να ευχαριστήσει τόσο τους γονείς των παιδιών, όσο και τους χορηγούς για την στήριξή τους την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση του Αίαντα Σύρου

Άλλο ένα ταξίδι της Κ16 έφτασε στο τέλος του.Απο το ΔΣ του Αίαντα Σύρου ένα μεγάλο ευχαριστώ στον χρυσό χορηγό ΟΝΕΧ Shipyards, το μεγάλο μας χορηγό ΟΝΟ Consept, την Sea jet, την  Blue Star και όλους τους χορηγούς μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που για μια φορά ακόμη μας εμπιστεύονται τα παιδιά. Κάνουμε πάντα το καλύτερο για να είναι ευτυχισμένα και ελπίζουμε ότι βάζουμε και εμείς ένα λιθαράκι για να βγουν σωστοί άνθρωποι στην κοινωνία.

Ευχαριστώ πολύ.

 

 

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ Κ-16 WINDOOR ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
(1η φάση)

 

Αγώνας

Αποτέλεσμα

2.

Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ 1 - Α.Ο. ΠΑΡΟΥ (Α ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ)

0-3

3.

ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ - A.E. MYKONOY (Β ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ)

2-2 (πεν: 3-5)

4.

Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ 1 - ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ (ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ)

0-3 α.α.

5.

Α.Ο. ΠΑΡΟΥ - A.E. MYKONOY (ΤΕΛΙΚΟΣ)

0-0 (πεν: 5-4)

 

Ετικέτες: