Συνεχίζει στην Ελλάς Σύρου ο Παναγιώτης Παυλόπουλος

  • Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 26 Ιουν. 2024 - 22:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ακόμη ένας παίκτης της Ελλάς Σύρου που αγωνίστηκε τη σεζόν 2023-24 έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση και ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα. Ο λόγος φυσικά για τον επιθετικό Παναγιώτη Παυλόπουλο, ο οποίος στάθηκε στο ύψος του και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα της Σύρου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Παυλόπουλος ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ομάδας στην πολύ καλή πορεία που είχε στην κατηγορία και η διοίκηση τον επιβράβευσε, ανανεώνοντας τη μεταξύ τους συνεργασία.

Η διοίκηση της Ελλάς Σύρου τρέχει αυτή την περίοδο πολλά θέματα ταυτόχρονα, καθώς σε λιγότερο από έναν μήνα θα αρχίσει η προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σκοπός, όπως έχουμε αναφέρει, είναι παραμείνουν οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν για τη φανέλα και βοήθησαν τα μέγιστα για να φτάσει η Ελλάς Σύρου στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από εκεί και πέρα, θα πλαισιωθούν με αθλητές που θα δώσουν στην ομάδα μία ακόμη μεγαλύτερη ώθηση, προκειμένου να έχει στα χέρια του ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας περισσότερες αξιόπιστες επιλογές. 

Η ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου για την ανανέωση με Παναγιώτη Παυλόπουλο

«Ο ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ ΣΎΡΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Παναγιώτη Παυλόπουλο. Ο επαγγελματισμός, η εργατικότητα και ο αδαμάντινος χαρακτήρας είναι στοιχεία συνώνυμα της παρουσίας του στην Ελλάς όλο αυτό το διάστημα και τον ευχαριστούμε για την όμορφη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Καλή συνέχεια Παναγιώτη».