Με δύο ανανεώσεις προχώρησε η Ελλάς Σύρου

Με δύο σημαντικές ανανεώσεις προχώρησε η διοίκησης της Ελλάς Σύρου, η οποία τα βρήκε σε όλα με τον Γιώργο Μπακατσέλο, αλλά και τον Περικλή Μηνά. Οι δύο αθλητές που ήταν από τα βασικά… γρανάζια της περσινής επιτυχίας της Ελλάς Σύρου, επιβραβεύτηκαν με την ανανέωση των συμβολαίων τους από τη διοίκηση.

Η αντίστροφη μέτρηση για την Ελλάς Σύρου έχει αρχίσει, καθώς σε λιγότερο πλέον από ένα μήνα θα ξεκινήσει η προετοιμασίας της. Η διοίκηση μέχρι τότε θέλει να έχει κάνει τις περισσότερες μεταγραφές και ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας να δουλέψει από την αρχή με τους περισσότερους αθλητές που θα έχει στη διάθεσή του.

Η ανακοίνωση της διοίκησης για την ανανέωση με τον Γιώργο Μπακατσέλο

«Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Π.Ο Ελλάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μπακατσέλο για μία ακόμα χρονιά. Ο 31χρονος Αιγιώτης μέσος πρόσφερε ακόμα μια χρονιά τα μέγιστα στην ομάδα μας και όπως ήταν αναμενόμενο ο Γιώργος, είναι από τους ποδοσφαιριστές που τον χρειάζεται η ομάδα!

Μετά από 15ετή παρουσία στον Απόλλωνα Αιγίου, πέρασε και από το Διακοφτό, ενώ παράλληλα αγωνίστηκε με καλή παρουσία και στην ομάδα του Παναιγιάλειου. Ο Γιώργος θα μείνει μαζί μας και τη νέα χρονιά. Αρχικά του ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την προετοιμασία του Ιουλίου».

Η Ελλάς για την ανανέωση με Περικλή Μηνά

«Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Περικλή Μηνά για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός, από τους πρωταγωνιστές μας στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής με τα δέκα τέρματα και τις δώδεκα ασιστ, θα συνεχίζει να φοράει την «Συριανή» φανέλα και αναμένεται να αποτελέσει ξανά ένα πολύτιμο κομμάτι στο δυναμικό μας, για την υλοποίηση των στόχων μας.

Ο ακραίος επιθετικός ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από την ΑΕΚ. Ακολούθησαν ο ΑΟ Γλυφάδας, Προοδευτική, Τρίκαλα, Φαρκαδόνα, Επισκοπή, Θεσπρωτός, Μυλοπόταμος, Αστέρας Αμαλιάδας, ΟΦ Ιεράπετρας, Αιολικός, Α.Σ Σαντορίνης και Άγιος Νικόλαος.

Ευχόμαστε υγεία και να συνεχίσει το ίδιο καλά τη δουλειά του μέσα στο γήπεδο».

Ετικέτες: