Έρχεται για την Ελλάς Σύρου ο Ευριπίδης Γιάκου

Πάει για την… υπέρβαση η Ελλάς Σύρου, καθώς, όπως όλα δείχνουν, έχει συμφωνήσει και αναμένονται οι τυπικές διαδικασίες για να ανακοινωθεί ο Ευριπίδης Γιάκου.

Η ομάδα της Σύρου έψαχνε τον παίκτη που θα… γεμίσει την αντίπαλη περιοχή και το βρήκε στο πρόσωπο του Γιάκου. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει πλούσια εμπειρία, μιας και έχει περάσει τόσο από ομάδες της Super League, όσο και από τα γήπεδα της Κύπρου.

Ο Γιάκος έχει εκατοντάδες συμμετοχές στη μεγαλύτερη κατηγορία, ενώ μετρά 26 γκολ, 19 ασίστ σε 16.660 λεπτά από τα οποία τα 8.000 είναι στην Super League, ενώ τα υπόλοιπα την Souper League 2.

Ταυτόχρονα, ο ύψους 1.92 ποδοσφαιριστής, έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία κι από τα γήπεδα της Κύπρου.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Σύρου άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στη Δόξα Κρανούλας, πριν επιστρέψει στον ΠΑΣ. Το 2019 μεταγράφηκε στην ΑΕΛ, όπου παρέμεινε για μία σεζόν, πριν μετακομίσει στα Χανιά.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Απόλλων Λάρισας, για να επιστρέψει στην ΑΕΛ, ακολούθησαν ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας, Αχυρώνας-Ονήσιλος Κύπρου, ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν η Κοζάνη.

Σημαντική στιγμή της καριέρας του το γκολ στο Καραϊσκάκης πριν 9 χρόνια εναντίον του Ολυμπιακού με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, όπως και αυτό κόντρα στην Λάρισα.

Μάλιστα, εκείνο το γκολ στο Γ. Καραϊσκάκης χάρισε στον ΠΑΣ την ισοπαλία με 2-2 κόντρα στον Ολυμπιακό.  

Ετικέτες: