Τα βρήκε με Ψαρρή η Ελλάς Σύρου και κοιτά έμπειρο γκολκίπερ

  • Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 6 Ιουλ. 2024 - 0:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Η διοίκηση της Ελλάς Σύρου συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προσπάθεια για ενίσχυση του ρόστερ, καθώς θέλει μέχρι την ημέρα έναρξης της προετοιμασίας να έχει κλείσει τα περισσότερα κενά που υπάρχουν.

Οι Συριανοί, μετά την ηχηρή μεταγραφή του Ευριπίδη Γιάκου, προχώρησαν σε μία σημαντική μεταγραφή, καθώς τα έχουν βρει σε όλα με τον νεαρό και ελπιδοφόρο Θεόφιλο Ψαρρή. Ο 18χρονος αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και προέρχεται από την Τριγλία Ραφήνας. Στο περσινό πρωτάθλημα είχε 1.925 λεπτά συμμετοχής και αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα.

Άλλωστε, οι ομάδες είναι αναγκασμένες μετά την υποχρεωτική συμμετοχή αθλητών κάτω των 21 ετών να έχουν αρκετούς ποιοτικούς νεαρούς. Η Ελλάς, βέβαια, δεν έχει πρόβλημα σ’ αυτό, καθώς και πέρσι στην ομάδα είχε αρκετούς νεαρούς που έδειξαν πως μπορούν να σταθούν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Τώρα, η διοίκηση δεν μένει εδώ, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας έχει με συμφωνήσει με έναν έμπειρο τερματοφύλακα, ο οποίος έχει αγωνισθεί με μεγάλη επιτυχία στο πρωτάθλημα της Super League 2, με τον Διαγόρα Ρόδου.

 

Ετικέτες: