Τον Νταζίντ Χοτζάι απέκτησε ο Α.Ο. Πύργου

  • Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 6 Ιουλ. 2024 - 1:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

 

Σε μία ακόμη σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Α.Ο. Πύργου, καθώς τα βρήκε σε όλα με τον Ντάβιντ Χοτζάι. Η ομάδα της Σαντορίνης με τις κινήσεις της δείχνει πως στο νέο πρωτάθλημα θα είναι πολύ δυνατή και μάλιστα θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην φετινή κούρσα για τον τίτλο.

Ο 20χρονος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και αναμένεται να δώσεις πολύτιμες λύσεις στον Πύργο, αφού μπορεί με την ίδια ευχέρεια να καλύψει κενά στη μεσαία γραμμή. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από την ακαδημία του Πανθηραϊκού και συνέχισε στον ΑΣ Σαντορίνης. Ακολούθησαν οι σπουδές του στα ξενοδοχειακά, που συνδυάστηκαν με την συμμετοχή του στην ομάδα της Αμφιάλης.

 

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Α.Ο. Πύργου

Στο πλαίσιο της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας με τον Ντάβιντ Χοτζάι.

Ο Ντάβιντ είναι 20 ετών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός καλύπτοντας με την ίδια ευχέρεια και ικανότητα πολλές θέσεις στη μεσαία γραμμή.

Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από την ακαδημία του Πανθηραϊκού και συνέχισε στον ΑΣ Σαντορίνης. Ακολούθησαν οι σπουδές του στα ξενοδοχειακά, που συνδυάστηκαν με την συμμετοχή του στην ομάδα της Αμφιάλης.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ομάδας, ο Ντάβιντ Χοτζάι είπε τα εξής: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα μέλος της ομάδας του ΑΟ Πύργου. Από πλευράς μου θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Καλωσορίζουμε τον Ντάβιντ στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Ετικέτες: