Ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Καλό η Ελλάς Σύρου

Ο Γιώργος Καλό είναι και επίσημα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ελλάς Σύρου. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έρχεται στην Ελλάς μετά από μία γεμάτη χρονιά με τη φανέλα του Ηλυσιακού.

Ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας έχει αποδείξει πως θέλει στην ομάδα του αθλητές που μπορούν να δουλέψουν, να εξελιχθούν και ταυτόχρονα να προσφέρουν τα μέγιστα στους Συριανούς. Ο Γιώργος Καλό διαθέτει όλο το… πακέτο, καθώς είναι ένας ελπιδοφόρος ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει αποδείξει πως κάθε χρόνο έχει μεγάλη βελτίωση στην απόδοσή του.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ελλάς Σύρου έχει αγωνιστεί στην Κ17 και Κ19 του Παναθηναϊκού, ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με την φανέλα του Ηλυσιακού έχοντας 29 συμμετοχές και 4 γκολ. Ο ταλαντούχος αριστερός εξτρέμ εκτός τα 1.386 λεπτά που έχει αγωνιστεί στην Super League Κ19 σε 29 παιχνίδια σημειώνοντας 5 γκολ, έχει στο βιογραφικό του και 4 συμμετοχές UEFA Youth League.

 

Η ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου για την απόκτηση του Γιώργου Καλό

Η Διοίκηση της Ελλάς Σύρου ανακοινώνει την συνεργασία της με τον Γιώργο Καλό. Ο 20χρονος (5.2.2004) μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί στην Κ17 και Κ19 του Παναθηναϊκού, ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με την φανέλα του Ηλυσιακού έχοντας 29 συμμετοχές και 4 γκολ. Ο ταλαντούχος αριστερός εξτρέμ εκτός τα 1.386 λεπτά που έχει αγωνιστεί Super League Κ19 σε 29 παιχνίδια σημειώνοντας 5 γκολ, έχει στο βιογραφικό του και 4 συμμετοχές UEFA Youth League.

O Πρόεδρος και το Δ.Σ. τον καλωσορίζουν στην μεγάλη οικογένεια της Ελλάς και του εύχονται να έχει υγεία, καλό πρωτάθλημα και πολλές επιτυχίες και διακρίσεις με την φανέλα της ομάδας του νησιού μας”.

Δήλωση του νέου παίκτη της Ελλάς Σύρου:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που από σήμερα θα είμαι μέλος της ομάδας της Ελλας Σύρου. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες. Οι στόχοι της ομάδας είναι πάντα υψηλοί και συμβαδίζουν με τους δικούς μου! Ευχαριστώ την Διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη και υπόσχομαι με την σειρά μου να βάλω το λιθαράκι μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της»