Στην Μύκονο θα παραμείνει ο Νίκος Τράκας

Ακόμη ένας παίκτης θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Α.Ε. Μυκόνου, καθώς ο Νίκος Τράκας έδωσε τα χέρια και για τρίτη χρονιά θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του νησιού των Κυκλάδων.

Ο σχεδιασμός της Μυκόνου προχωρά με εντατικούς ρυθμούς, καθώς το ρόστερ της ομάδας γεμίζει και μάλιστα με την έναρξη της προετοιμασίας, θα υπάρχει ένας αρκετά μεγάλος αριθμός αθλητών. Όπως είναι φυσικό, θα υπάρχουν κάποια μικρά κενά, τα οποία κι αυτά θα κλείσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ο 23χρονος αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και έχει φορέσει τη φανέλα της Θύελλας Σαρακηνών. Επίσης για έξι χρόνια ήταν μέλος της ακαδημίας του Άρη. 

 

Η ανακοίνωση της Μυκόνου για την ανανέωση του Νίκου Τράκα

Η Διοίκησης της ΑΕ Μυκόνου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της, με το Νικόλαο Τράκα.

Να θυμίσουμε πως 23χρονος αμυντικός χαφ αγωνίστηκε στη Θύελλα Σαρακηνών στη Γ' Εθνική πριν έρθει στην ομάδας μας, ενώ για έξι χρόνια ήταν μέλος των Ακαδημιών του Άρη.

Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας, εύχεται στο Νίκο να έχει υγεία, δύναμη και εκφράζει τη βεβαιότητά του πως θα αγωνιστεί για τα χρώματα της ομάδας μας τιμώντας την ιστορία της.

Ετικέτες: