Τα χρώματα της Μυκόνου θα “φορούν” από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Γιώργος Γερογιάννης και ο Κωνσταντίνος Μουλάς

Δύο μεταγραφές και μία ανανέωση για την Α.Ε. Μυκόνου

  • Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 18 Ιουλ. 2024 - 1:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Δύο μεταγραφές και μία ανανέωση περιελάμβανε το πρόγραμμα της Μυκόνου, καθώς μέσα σε λίγες ώρες η διοίκηση της ομάδας των Κυκλάδων με ανακοίνωσή της έκανε γνωστή τη συμφωνία της, τόσο με τους Κωνσταντίνο Μουλά και Γιώργο Γερογιάννη, όσο και την παραμονή του Χρήστου Ράγια.

Το «οπλοστάσιο» της Μυκόνου έχει γεμίσει σε ικανοποιητικό σημείο και η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει με το ρόστερ να έχει έναν μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών.

Ο 24χρονος Γιώργος Γερογιάννης έρχεται στη Μύκονο για να ενισχύσει την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας έχει περάσει τόσο από την Νέα Αρτάκη, όσο και από Καβάλα και Αναγέννηση Μιμεναριών.

Ο Κωνσταντίνος Μουλάς με καταγωγή από την Φλώρινα αγωνίζεται επίσης στο κέντρο της άμυνας και αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις καθώς έχει μεγάλη εμπειρία από ομάδες της εθνικής κατηγορίας.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ακαδημία Ελπίδες Φλώρινας, αργότερα βρέθηκε στον Αλμωπό Αριδαίας για 1,5 χρόνο, στη συνέχεια, αγωνίστηκε σε ομάδες της Γερμανίας όπως οι VfB Hilden, FSV Duisburg και VfB Homberg. Επέστρεψε στην Ελλάδα για να φορέσει τη Φανέλα της Ρόδου και στη συνέχεια του ΑΟ Πυλίου.

Τέλος, ο Χρήστος Ράγια θα συνεχίσει να φορά τα χρώματα της ομάδας της Μυκόνου, καθώς τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση. Οι δύο πλευρές ήταν ευχαριστημένες με την έως τώρα συνεργασία τους και οι συζητήσεις έγιναν πάνω σε ζεστό κλίμα.

Ο νεαρός παίκτης στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα όλων των τμημάτων της ακαδημίας του ΑΟ Μυκόνου έχοντας κατακτήσει και πρωταθλήματα Κυκλάδων, ήταν βασικό στέλεχος στην ανδρική ομάδα του ΑΟ Μυκόνου πριν γίνει συγχώνευση με την Άνω Μερά και έχει φορέσει την φανέλα του Αήττητου Σπάτων στη Β' και Γ' Εθνική.

 

Η ανακοίνωση της Μυκόνου για την απόκτηση του Γιώργου Γερογιάννη

Η Αθλητική Ένωση Μυκόνου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Γερογιάννη.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως κεντρικός Αμυντικός, την ποδοσφαιρική χρονιά που μας πέρασε έκανε γεμάτο πρωτάθλημα με την ομάδα της Νέας Αρτάκη, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τα χρώματα των ΑΟ Καβάλας και Αναγέννηση Λιμεναρίων .

Γιώργο ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

 

Η διοίκηση για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Μουλά

Η Αθλητική Ένωση Μυκόνου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Μουλά.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής με καταγωγή από την Φλώρινα, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ακαδημία Ελπίδες Φλώρινας, αργότερα βρέθηκε στον Αλμωπό Αριδαίας για 1,5 χρόνο, στη συνέχεια αγωνίστηκε σε ομάδες της Γερμανίας όπως η VfB Hilden, FSV Duisburg και VfB Homberg. Επέστρεψε στην Ελλάδα για να φορέσει τη Φανέλα της Ρόδου και στη συνέχεια του ΑΟ Πυλίου

Κωνσταντίνε ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

 

 

Η ανακοίνωση για την ανανέωση του Χρήστου Ράγια

Η Διοίκησης της ΑΕ Μυκόνου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον Χρήστο Ράγια.

Ο νεαρός παίκτης στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα όλων των τμημάτων της ακαδημίας του ΑΟ Μυκόνου έχοντας κατακτήσει και πρωταθλήματα Κυκλάδων, ήταν βασικό στέλεχος στην ανδρική ομάδα του ΑΟ Μυκόνου πριν γίνει συγχώνευση με την Άνω Μερά και έχει φορέσει την φανέλα του Αήττητου Σπάτων στη Β' και Γ' Εθνική.

Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας, εύχεται στον Χρήστο να έχει υγεία, δύναμη και εκφράζει τη βεβαιότητά του πως θα αγωνιστεί για τα χρώματα της ομάδας μας τιμώντας την ιστορία της.

 

Ετικέτες: