Παίκτης της Ελλάς Σύρου θα παραμείνει ο Στέφανος Κασάπης

  • Δευτέρα, 29 Ιουλίου, 2024 - 06:20
  • /   Eνημέρωση: 29 Ιουλ. 2024 - 14:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Στην Ελλάς Σύρου θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Στέφανος Κασάπης, με τη διοίκηση της ομάδας να ανακοινώνει την συμφωνία των δύο πλευρών. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε σημαντική προσφορά στην περσινή πολύ καλή πορεία της ομάδας και η διοίκηση τον επιβράβευσε, ανανεώνοντας τη μεταξύ τους συνεργασία.
Αυτός ήταν άλλωστε και ο στόχος της συριανής διοίκησης, να κρατήσει δηλαδή τον περσινό κορμό και στη συνέχεια να τον ενισχύσει με αθλητές που μπορούν να προσφέρουν το κάτι… παραπάνω.
Οι μεταγραφικές κινήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων της ομάδας, καθώς ακόμη αναζητείται ο παίκτης που θα κάνει τη… διαφορά στην επιθετική γραμμή της Ελλάς Σύρου.

Να σημειώσουμε εδώ πως ο Κασάπης έχει αγωνιστεί με το ΓΣ Καισαριανής, τον Παλληνιακό τον ΠΟΨ και προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Βελγικής Άντερλεχτ με την οποία αγωνίστηκε μέχρι το επίπεδο της Κ19. 

Η ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου

Μία ακόμα ανανέωση για την Ελλάς Σύρου, αυτή τη φορά σειρά παίρνει ο Στέφανος Κασάπης

Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για ένα ακόμα χρόνο με τον ποδοσφαιριστή Στέφανο Κασάπη. Στο παρελθόν ο Κασάπης έχει αγωνιστεί με το ΓΣ Καισαριανής, τον Παλληνιακό τον ΠΟΨ και προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Βελγικής Άντερλεχτ με την οποία αγωνίστηκε μέχρι το επίπεδο της Κ19.  Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με την φανέλα της Ελλάς Σύρου.

Ο υψηλόσωμος μεσοεπιθετικός την περσινή σεζόν ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ομάδας στην γρήγορη παραμονή  στην Γ Εθνική που στο τέλος τερμάτισε στην 4η θέση με 63 βαθμούς. Του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.

Για το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου

Ετικέτες: