Στη Θύελλα Καμαρίου ο Νίκος Λέλος

  • Δευτέρα, 5 Αυγούστου, 2024 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 5 Αυγ. 2024 - 20:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Παίκτης της Θύελλας Καμαρίου είναι ο Νίκος Λέλος, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας της Σαντορίνης. Ο παίκτης προέρχεται από μία καλή χρονιά με τα χρώματα του Ατρόμητου Πειραιά.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας στο παρελθόν έχε αγωνιστεί με τον Αίαντα Σαλαμίνας και τον Αιολικό στη Γ’ Εθνική, όπως επίσης με στον Άρη Αμφιάλης, και με στην  Κ19 του ΝΠΣ Βόλος και τον Απόλλωνα Σμύρνης Κ17 και Κ19 στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super League.

Η ανακοίνωση της Θύελλας Καμαρίου

Το ΔΣ της Θύελλας Καμαρίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Νίκο Λέλο έχει αγωνιστεί στον Αιολικό, Αίαντα Σαλαμίνας, ΝΠΣ Βόλος Κ19 και Απόλλωνα Σμύρνης Κ17

Νίκο ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία !!!

 

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Θύελλας Καμαρίου ο Νίκος Λέλος τόνισε: «Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ είναι μια ομάδα η Θύελλα Καμαρίου που έχει συμμετάσχει σε επαγγελματικές κατηγορίες και την παρακολουθούμε από την Αθήνα. Είναι μια οργανωμένη ομάδα σε όλους τους τομείς είναι μια ομάδα που μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να εξελιχθεί και κυρίως μια ομάδα που ανήκει σε ποιο ψηλή κατηγορία. Ήμουν στην κ19 του Απόλλων Σμύρνης πήγα στον Αίαντα Σαλαμίνας Γ' Εθνική την επόμενη χρονιά πήγα στον Αιολικό όπου ανεβήκαμε στην Super League 2 και πέρυσι στον Ατρόμητο Πειραιά στην Γ Εθνική. Θεωρώ ότι έκανα την καλύτερη επιλογή και θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο κύριο Φουστέρη καθώς και όλη την οικογένεια της Θύελλας Καμαρίου και να ευχηθώ μια επιτυχημένη χρονιά με υγεία για όλους».