Το νέο τεχνικό επιτελείο της Θύελλας Καμαρίου

Η διοίκηση της Θύελλας Καμαρίου με ανακοίνωσή της παρουσίασε το νέο της τεχνικό επιτελείο για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως η ομάδα της Σαντορίνης στην ανακοίνωσή της επισημάνει και τη συνεργασία της με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα αναφέρει τη συμφωνία της με τον Μάκη Πούλο, αλλά και τον Μάκη Ιωσηφίδη.

 

Η ανακοίνωση της Θύελλας Καμαρίου

ANAKOIΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΕΑΜ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΑΜΑΡΙΟΥ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου της Θύελλας Καμαρίου εισέρχεται σε μια νέα εποχή και ήδη έχει στελεχωθεί σε όλα τα επίπεδα.

Θα λειτουργήσει σε 5 ηλικιακές κατηγορίες, όπου για κάθε τμήμα έχουν επιλεγεί διπλωματούχοι προπονητές με εξειδίκευση στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη σύνθεση του προπονητικού μας team για την περίοδο 2024-2025

• ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ & Coach K16 ΠΟΥΛΟΣ ΜΑΚΗΣ
Κάτοχος διπλώματος UEFA B’
(Προπονητής με σπουδαίες περγαμηνές και πολυετή προπονητική εμπειρία, ο οποίος ως παιδαγωγός και καθηγητής φυσικής αγωγής θα αναλάβει υπεύθυνος όλου του προγράμματος των ακαδημιών μας σε συνεργασία με το υπόλοιπο επιτελείο της Ακαδημίας)

• COACH K10 – K12 – K14 ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
Κάτοχος διπλώματος UEFA B’
(Προπονητής με πλούσια προπονητική εμπειρία σε μικρές ηλικιακές κατηγορίες, με πάθος και αγάπη για τα παιδιά και το ποδόσφαιρο)

• GOALKEEPER COACH ΙΓΚΙΤΙΑΝ ΒΑΙΟΣ
Κάτοχος διπλώματος UEFA C’ & UEFA GOALKEEPER
(Προπονητής με πλούσιο βιογραφικό και προπονητική εμπειρία σε κορυφαίο επίπεδο. Χαρακτηριστικά του αποτελούν η εργατικότητα και η δίψα για μάθηση με σκοπό να μεταλαμπαδεύσει στον μέγιστο βαθμό τις γνώσεις του για την σημαντική θέση του τερματοφύλακα)

• (ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ – Κος ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ)

• ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ - ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ
Κάτοχος διπλώματος UEFA D’ & Διπλώματος Sports Management
(Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο του ποδοσφαίρου, θα βοηθήσει στην οργάνωση της Ακαδημίας μας, έχοντας σημαντικό ρόλο στην λειτουργία των τμημάτων μας. Θα συνεργάζεται στενά με τους προπονητές και θα βοηθήσει να προσφέρουμε ακόμη καλύτερες ευκαιρίες ανάπτυξης στους νεαρούς αθλητές μας)

Η ομάδα μας δίνει την δυνατότητα σε αγόρια και κορίτσια να διδαχθούν από τους καλύτερους τις βασικές αρχές του αθλήματος και τις υψηλές αξίες του αθλητισμού, ενώ ταυτόχρονα να αναπτύξουν όλες τις αθλητικές και πνευματικές τους δεξιότητες σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον.

Μέσω της τεχνογνωσίας, της τελευταίας τεχνολογίας αθλητικού εξοπλισμού και της δομημένης διαδικασίας αθλητικής ανάπτυξης, η Ακαδημία της Θύελλας Καμαρίου στοχεύει στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων ανθρώπων και στην εξέλιξη των νέων σε πρωταγωνιστές του μέλλοντος.