Ξεκίνημα με το… δεξί θέλει να κάνει η Ελλάδα στην εποχή Γιοβάνοβιτς

  • Σήμερα - 9:27

Η Εθνική Ελλάδος υποδέχεται απόψε (7/9, 21:45) τη Φινλανδία, στο «Γ. Καραϊσκάκης», στον πρώτο αγώνα της εποχής Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον «γαλανόλευκο» πάγκο.

Η Εθνική μας θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις της στον δεύτερο όμιλο του League B του Nations League, σε όμιλο που συμμετέχουν επίσης η Ιρλανδία και το φαβορί για την πρώτη θέση Αγγλία.

«Επειδή ζούσα έντονα αυτές τις ημέρες έχω μεγάλη διάθεση να τους βοηθήσω να πετύχουν κάτι που μας λείπει τα τελευταία 10 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αποψινής αναμέτρησης ο Σερβοέλληνας τεχνικός, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα για το τι θέλει να πετύχει στον νέο του ρόλο ως εκλέκτορας της Εθνικής μας.

Από τη μεριά του, ο αρχηγός της ομάδας, Τάσος Μπακασέτας τόνισε πως «τα πρώτα ματς είναι και τα πιο σημαντικά. Είναι πολύ ωραίο να ξεκινάς με μία νίκη», αναφορικά με την πρεμιέρα της Εθνικής στο Nations League.

Στα αγωνιστικά, ο Γιοβάνοβιτς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται χωρίς προβλήματα και να έχει στη διάθεσή του κανονικά όλους τους παίκτες.

Αναλυτικά οι παίκτες που κάλεσε στην πρώτη του αποστολή ο Γιοβάνοβιτς: Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τζολάκης, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Γιαννούλης, Τσιμίκας, Βαγιαννίδης, Ρότα, Ντόη, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπουχαλάκης, Χατζηγιοβάνης, Αλεξανδρόπουλος, Σιώπης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Ζαφείρης, Τζόλης, Κωνσταντέλιας, Παυλίδης, Δουβίκας.