Στην Εθνική Κ15 η Συριανή Δώρα Πρέκα

  • Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 16 Σεπ. 2024 - 19:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Νέα σπουδαία διάκριση για την Συριανή αθλήτρια του Α.Ο. Μυκόνου, η οποία κλήθηκε να συμμετάσχει στην Εθνική ομάδα της χώρα μας. Η νεαρή αθλήτρια άρχισε από την ακαδημία του Νέου Α.Ο. Σύρου και στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Α.Ο. Μυκόνου, όπου και αγωνίζεται έως και σήμερα. Η Δώρα Πρέκα θα προπονηθεί με την Εθνική Ομάδα Προ-Κορασίδων (Κ15) και στη συνέχεια θα αγωνισθεί στο αναπτυξιακό τουρνουά κάτω των 15 ετών της UEFA.

Η ανακοίνωση της Α.Ε Μυκόνου

Με μεγάλη χαρά και περηφάνια ανακοινώνουμε την κλήση της Δώρας Πρέκα από τον ομοσπονδιακό προπονητή, κ. Παπακώστα, στην Εθνική Ομάδα Προ-Κορασίδων (Κ15)!
Αυτή η κλήση αποτελεί σπουδαία στιγμή και τεράστια τιμή τόσο για την ίδια όσο και για το Σύλλογό μας. Το να βλέπουμε αθλήτριες που αγωνίζονται με πάθος και αφοσίωση στην ομάδα μας να φτάνουν στο σημείο να εκπροσωπούν τη χώρα μας με το Εθνόσημο, μας γεμίζει υπερηφάνεια και αισιοδοξία για το μέλλον.
Η Δώρα θα συμμετάσχει με την Εθνική μας ομάδα στο αναπτυξιακό τουρνουά κάτω των 15 ετών της UEFA, το οποίο θα διεξαχθεί στη Μολδαβία και στο οποίο θα συμμετάσχουν επίσης η Μολδαβία, η Λιθουανία και η Ουκρανία.
Δώρα σου ευχόμαστε καλή επιτυχία και να συνεχίσεις να πραγματοποιείς τα όνειρά σου!

Ετικέτες: