Ικανοποιημένος με την προετοιμασία της ομάδας του ο Χρήστος Πατσούρας

Σε φουλ ρυθμούς ο Πανσιφναϊκός

  • Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 18 Σεπ. 2024 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Πανσιφναϊκού ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων.

Να σημειώσουμε εδώ πως ο Πανσιφναϊκός, εκτός από την ομάδα ανδρών, θα πάρει μέρος και στα πρωταθλήματα υποδομής της Κ12 και της Κ14.

Τώρα όσον αφορά στην ομάδα των ανδρών, η διοίκηση έχει καταφέρει να διατηρήσει τον περυσινό κορμό της, ενώ ταυτόχρονα, όπως αναφέρουν από το νησί της Σίφνου, αναμένεται να γίνει μία ακόμη μεταγραφική προσθήκη.

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Πατσούρας, προπονητής του Πανσιφναϊκού, έδειξε αρκετά ικανοποιημένος με την προετοιμασία της ομάδας, αλλά και την εικόνα που αναμένεται να δείξει η ομάδα στο πρωτάθλημα των ανδρών.

Για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου ο τεχνικός της ομάδας της Σερίφου σημείωσε:

"Καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλους, την φετινή χρονιά θα είμαστε καλύτεροι από πέρυσι λόγω του ότι οι παίκτες μου έχουν αποκτήσει ομοιογένεια με αποτέλεσμα να μπορούμε να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ότι άλλες φορές.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της χρονιάς λόγω του ότι έλειπα στο εξωτερικό για επαγγελματικές υποχρεώσεις κατα την διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος πράγμα που με έκανε να αποκτήσω και άλλες προπονητικές εμπειρίες για το μέλλον μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Πανσιφναϊκού για την εμπιστοσύνη και την υπομονή που μου έδειξε όλο αυτό το διάστημα που έλειπα και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο μας κ Χουζούρη και υπόσχομαι ότι θα βάλουμε τα δυνατά μας ούτως ώστε η ομάδα φέτος να είναι ακόμα καλύτερη σε σχέση με την περσινή περίοδο.

Είναι η πρώτη φορά από τότε που έχω έρθει στις Κυκλάδες όπου το πρωτάθλημα διαμορφώθηκε έτσι όπως έπρεπε να είναι, δηλαδή με 2 ομίλους και κλειδάριθμο στους δύσκολους αγώνες για δρομολόγια ώστε να μην υπάρχουν αναβολές εύκολα και αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους παίκτες και τις ομάδες και θεωρώ ότι η φετινή χρονιά θα είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες για τον νομό μας".

Ετικέτες: