Η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε την ελεύθερη είσοδο για όλα τα παιδιά στον πρώτο εντός έδρας αγώνα με τον Αιγέα Πλωμαρίου

Κάλεσμα της Ελλάς Σύρου για δυναμική παρουσία του κόσμου

  • Σήμερα - 6:13
  • /   Eνημέρωση: 8:28

Τη δυναμική παρουσία του φίλαθλου κόσμου της πρωτεύουσας των Κυκλάδων, επιθυμεί η διοίκηση της Ελλάς Σύρου, στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρησή της την Κυριακή, με τον Αιγέα Πλωμαρίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι τις δύο πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος της Γ' εθνικής κατηγορίας, οι Συριανοί είχαν εκτός έδρας δοκιμασίες με τον ΑΟ Νέας Αρτάκης και την Κόρινθο, αντίστοιχα.

Τώρα, πλέον, στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, οι φίλοι της Ελλάς Σύρου θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το σύνολο του Παναγιώτη Χριστοφιλέα, στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής, στον αγώνα με την ομάδα της Σάμου.

Στο πλαίσιο αυτό, και σε μια προσπάθεια να γεμίσει ασφυκτικά το γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων, η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε τη δωρεάν είσοδο για τους μαθητές όλων των βαθμίδων.

Άλλωστε, βασικό συστατικό για την επιτυχία της ομάδας στη δεύτερη χρονιά της στην επαγγελματική κατηγορία είναι και η έμπρακτη στήριξη του κόσμου.

Η ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου:

“Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα της ομάδας με τον τον ΑΙΓΕΑ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ έχει ξεκινήσει! Όλοι οι δρόμοι οδηγούν την ΚΥΡΙΑΚΗ στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η Διοίκηση έχει ορίσει δωρεάν είσοδο για όλους τους μαθητές και τους περιμένει στο γήπεδο, να στηρίξουν με τη φωνή τους την προσπάθεια της ομάδας!

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη!”

 

Ετικέτες: