Η Ελλάς Σύρου πέρασε και από το Λιανοκλάδι, επικρατώντας του Αστέρα Σταυρού με 1-3

Πρώτη και… καλύτερη

Την πέμπτη της συνεχόμενη νίκη σημείωσε η Ελλάς Σύρου, με την ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα να περνά με χαρακτηριστική ευκολία από το Λιανοκλάδι, επικρατώντας του Αστέρα Σταυρού με 3-1. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν με το… καλημέρα τις προθέσεις τους, καθώς με την πρώτη ουσιαστική δική τους επίθεση, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Μελισσόπουλο στο 2’.

Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι έλεγξαν πλήρως τον ρυθμό της αναμέτρησης και σε κάθε τους επίθεση μύριζε… γκολ.

Η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα με ποιοτικό ποδόσφαιρο έφτασε στο 3-0 χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Παυλόπουλος (19’) και Καλό (39΄). Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουμε σε 1-3, χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Τσόφλιου. Ο ίδιος κέρδισε το πέναλτι με τον διαιτητή ίσως να κάνει… λάθος.

Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι κινήθηκε σε ήρεμα νερά για τους Συριανούς, αφού πήραν την μπάλα στην κατοχή τους, έλεγξαν τον ρυθμό και κράτησαν σχετικά εύκολα το υπέρ τους προβάδισμα.

Η Ελλάς Σύρου με τη νίκη της αυτή έφτασε τους 15 και οδηγεί την κούρσα του 3ου ομίλου.  

Το φιλμ του αγώνα

2’ ο Μελισσόπουλος με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για λογαριασμό της Ελλάς Σύρου.

5΄ο Αστέρας με τον Φράγκο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπίντζη, όμως νωρίτερα ο βοηθός είχε σηκώσει το σημαιάκι του, αποδεικνύοντας σε θέση οφσάιντ τον παίκτη και το γκολ δεν μέτρησε.

12’ οι φιλοξενούμενοι έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα με τον Γιάκο, όμως ο βοηθός σήκωσε την σημαία του και υπέδειξε τον παίκτη της Ελλάς σε θέση οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε.

 19’ ο Παυλόπουλος με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2 για τους φιλοξενούμενους, σε ένα πολύ καλό ξεκίνημα για την ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα.

36’ οι Συριανοί με μία ακόμη υποδειγματική επίθεση του Καλού έκαναν το 0-3 έπειτα από σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ο γκολκίπερ του Αστέρα Σταυρού, αν και προσπάθησε να αποκρούσει, δεν τα κατάφερε και έτσι η μπάλα κατέληξε στο βάθος της εστίας του.

51’ ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι μετά από μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή (ίσως και να μην ήττα παράβαση).

53’ ο Τσόφλιος νίκησε τον Μπίντζη και μείωσε για τους γηπεδούχους σε 1-3.

Να σημειώσουμε πως στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν μέτριος, με τους φιλοξενούμενους να τον ελέγχουν και να κρατούν την ομάδα του Αστέρα μακριά από τα καρέ τους, παίρνοντας έτσι μία σχετικά εύκολη νίκη.  

Αστέρας Σταυρού: Τσάμης, Μαλισσόβας, Μόσχος, Ακασού, Λάππας (84' Παλιάκος), Αλτάνης, Κακκαβας, Αντωνόπουλος (84' Παπαδημητρίου), Γιωργαλής, Φράγκος (46' Τσόφλιος), Δρόσος (74' Άλλα Μ.)

Ελλάς Σύρου: Μπίντσης, Ζαφείρης, Λογαράς, Μπόσιο, Καλος, Νάτσος, Παυλόπουλος (88' Παράβαλος), Γιάκος, Μελισσόπουλος (76' Κασάπης), Οικονομόπουλος, Ζάχι