Ο Φοίνικας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Φουαγέ του Κολυμβητηρίου της Ερμούπολης έκοψε την παραδοσιακή Αγιοβασιλόπιτα

“Ζωντανή” διαφήμιση

Σε μία ζεστή ατμόσφαιρα ο Φοίνικας Σύρου έκοψε την παραδοσιακή Αγιοβασιλόπιτα, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο φουαγέ του κολυμβητηρίου της Ερμούπολης. Η αίθουσα ήταν γεμάτη από φίλους της ομάδας, αθλητές, αλλά και τοπικούς φορείς.

Η ήττα από τον Παμβοχαϊκό δεν χάλασε τη διάθεση σε κανέναν, αφού υπάρχει πίστη στην ομάδα ότι μπορεί να καταφέρει το στόχο της που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό μάλιστα ειπώθηκε κι από τα χείλη του τεχνικού της ομάδας Δημήτρη Ανδρεόπουλου. Ο πρόεδρος της ομάδας όπως χαρακτηριστικά είπε “Σας πιστεύω το μόνο που σαν ζητώ είναι να το πάρετε. Γι' αυτό πάρτε το”. Ο τεχνικός της ομάδας ο οποίος όπως είναι γνωστό όχι μόνο δεν μιλάει αλλά δεν υπόσχεται κιόλας, έτσι η δήλωση που έκανε εξέπληξε ευχάριστα τους πάντες. “Δεν μου αρέσει να μιλάω γενικότερα, όμως υπόσχομαι ότι θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είμαστε έτοιμοι να το πράξουμε και θα προσπαθήσουμε να το πάρουμε”, αυτά είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ανδρεόπουλος.

Ο απολογισμός

Την αρχή έκανε ο αντιπρόεδρος της ομάδας Αντώνης Ρούσσος ο οποίος έκανε και τον απολογισμό για την χρονιά που μας πέρασε. Ο κ. Ρούσσος είπε ότι η χρονιά πήγε πολύ καλά αφού η ανδρική ομάδα έφτασε στον τελικό του κυπέλλου, αλλά και όλα τα τμήματα είχαν πολλές επιτυχίες με την κατάκτηση πρωταθλημάτων. Ο αντιπρόεδρος της ομάδας όπως κι όλοι όσοι μίλησαν από πλευράς Φοίνικα ζήτησαν μεγαλύτερη στήριξη τόσο από τον Δήμο όσο κι από την Περιφέρεια.

“Κάλιο αργά... παρά ποτέ”

Στην εκδήλωση το παρόν έδωσε και ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γιάννης Δεκαβάλλας ο οποίος κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του βράβευσε τόσο τον Φοίνικα με τον Χρυσό μετάλλιο της πόλης, όσο και τον πρόεδρο του Φοίνικα Δημήτρη Παλιόπορτα για την προσφορά του στον αθλητισμό γενικότερα. Αυτό βέβαια θα έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα, αφού τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου συμφώνησαν ομόφωνα τον Ιούνιο του 2012. Θα έπρεπε ο Δήμος να είχε διοργανώσει εκδήλωση προς τιμήν του Φοίνικα και του Δημήτρη Παλιόπορτα για τους βραβεύσει για όλα όσα έχουν προσφέρει σε αυτόν τον τόπο, κι όχι να γίνει η βράβευση σε εκδήλωση της ομάδας. Ο Φοίνικας και ο πρόεδρός του αξίζουν πολλά περισσότερα από όσα τους έχει προσφέρει μέχρι τώρα ο Δήμος.

Να σταθούν δίπλα στον Φοίνικα

Στην εκδήλωση κοπής της πίτας το παρόν έδωσε και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β', ο ποίος ευχήθηκε ο Φοίνικας να έχει πάντα επιτυχίες και τόνισε πως η Μητρόπολη θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Ακόμη χαιρετισμούς απεύθυναν ο Δημήτρης Γρυπάρης (περιφερειακός σύμβουλος), ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων Γιάννης Ρούσσος, ο οποίος τόνισε ότι θα ζητήσει τη βοήθεια των μελών του Επιμελητηρίου ώστε να σταθούν δίπλα στην ομάδα. Ακόμη το παρόν έδωσαν και οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι κ.κ. Μαραγκός και Γιαλόγλου.

Τέλος την πίτα τους έκοψαν και οι φίλοι του Φοίνικα με τον πρόεδρο τους να ζητά να στηρίξουν οι τοπικοί φορείς την ομάδα καθώς όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στη λέσχη. Τόνισε επίσης τα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα από πλευράς λέσχης και ευχαρίστησε τόσο τον πρώην πρόεδρο κ. Τσάπαλα, αλλά και όλο το διοικητικό συμβούλιο για όσα είχαν κάνει στο παρελθόν.

Ετικέτες: