Ο Φοίνικας πάει για την υπέρβαση, αφού θέλει να εντάξει στο δυναμικό της έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά

Κλείνει Ντόκιτς ο Φοίνικας

Πολύ κοντά στον Τόμισλαβ Ντόκιτς βρίσκεται ο Φοίνικας, αφού οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία. Η διοίκηση της ομάδας του Φοίνικα προσπαθεί να βάλει στο ρόστερ του έναν παίκτη τον οποίο τον γνωρίζει πολύ καλά και ξέρει ότι θα τον βοηθήσει τα μέγιστα, αφού είναι ένας εξαιρετικός αθλητής και σε όποια ομάδα κι αν έπαιξε έκανε τη διαφορά.

Ο αθλητής πέρασε από τη Σύρο τη σεζόν 2011-2012 και αγαπήθηκε αρκετά από τους φίλους της ομάδας, αφού έδωσε όσα μπορούσε γι' αυτήν. Πριν από μερικούς μήνες οι Συριανοί έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη τους στον Ντόκιτς, όταν αυτός ήρθε ως αντίπαλος του Φοίνικας, αφού ήταν στην αποστολή του Παμβοχαϊκού. Μάλιστα, ο Ντόκιτς με την εμφάνισή του έδωσε μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην ομάδα του. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές είναι αρκετά κοντά, αφού υπάρχουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες για να επέλθει οριστική συμφωνία.

Τα εισιτήρια διαρκείας

Ο Φοίνικας εκτός από τα μεταγραφικά ζητήματα, τρέχει και άλλα όπως τα εισιτήρια διαρκείας. Η διοίκηση της ομάδας της Σύρου εξέδωσε ανακοίνωση και ενημερώνει όλους όσους ενδιαφέρονται να σταθούν δίπλα στο “Πειρατικό” μπορούν να το κάνουν αποκτώντας ένα εισιτήριο διαρκείας. Οι Παλιοί κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να ανανεώσουν τις θέσεις τους έως της 3 Αυγούστου, ενώ οι τιμές παραμένουν όπως και πέρσι.

Αναλυτικά οι πληροφορίες για τα διαρκείας του Φοίνικα

Πληροφορίες για τα εισιτήρια

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, ύστερα από ομόφωνη απόφαση και λαμβάνοντας υπόψιν τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες η διοίκησης του Φοίνικα αποφάσισε να διατηρήσει τις τιμές των εισιτηρίων στα περσινά επίπεδα και ορίστηκαν στα 100 και 150 ευρώ, τιμές που είναι από τις πλέον προσιτές στο πρωτάθλημα της Volleyleague ΟΠΑΠ.

Οι παλαιοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, θα έχουν προτεραιότητα να ανανεώσουν την κάρτα τους και να διατηρήσουν την θέση τους μέχρι την Κυριακή 3 Αυγούστου. Από εκεί και πέρα με την εγγραφή θα καταβάλλεται προκαταβολή 50 ευρώ και η εξόφληση θα γίνεται με την παραλαβή της κάρτας το διάστημα πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες και εγγραφές στα παρακάτω τηλέφωνα:

- 6936564666 (Αντώνης Στεφάνου, Γενικός Αρχηγός)

- 6932402635 και 6937770084 (Μανώλης Βαμβακούσης, Ταμίας)