Συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς τις τελευταίες ώρες, ώστε η Β' κλειστή αίθουσα να είναι έτοιμο το ερχόμενο Σάββατο, ημέρα διεξαγωγής των ημιτελικών αγώνων του final four

Οργασμός εργασιών

Εργοτάξιο θυμίζει αυτές τις μέρες η Β' κλειστή αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Σύρου Ερμούπολης, αφού τεχνικοί του Δήμου και της Περιφέρειας έχουν πέσει με τα "μούτρα" στη δουλειά, ώστε όλα να είναι έτοιμα την ημέρα διεξαγωγής του final four του κυπέλλου Ελλάδας.

Στη Σύρο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα βρεθεί η Ελίτ του Ελληνικού Βόλεϊ και οι τοπικοί φορείς προσπαθούν να σουλουπώσουν όσο μπορούν την κλειστή αίθουσα και η Σύρος να πραγματοποιήσει το καλύτερο έως τώρα final four. Οι ήδη επιτυχημένες διοργανώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στη Σύρο, έχουν ανεβάσει τον πήχη και αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που η Σύρος κέρδισε στο νήμα τα Χανιά.

Το βέβαιο είναι ότι οι φίλοι του Φοίνικα και του αθλήματος που θα βρεθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Β' κλειστή αίθουσα, δεν θα πιστεύουν στα μάτια τους, την αλλαγή που θα έχει γίνει μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Συνεργεία βάφουν, κατασκευάζουν δημοσιογραφικά θεωρεία, τοποθετήθηκαν επιπλέον φώτα led για τον καλύτερο φωτισμό του γηπέδου, σουλουπώνονται τα μπάνια, το ταραφλέξ θα επανατοποθετηθεί ώστε να μην υπάρχουν κενά, ουσιαστικά το ερχόμενο Σάββατο ο κόσμος θα δει ένα "καινούργιο" γήπεδο.

Η Κοινή Γνώμη βρέθηκε στην Β' κλειστή αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου και μίλησε με τον πρόεδρο της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Γουλιέλμο Πρίντεζη, για τις εργασίες που γίνονται, κι αν θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και το τέλος της εβδομάδας που θα έρθουν οι ομάδες.

Ετικέτες: