Νέο, ωραίο με σύγχρονη αντίληψη…

Το νέο λογότυπο του Φοίνικα Σύρου

Νέο, ωραίο, με σύγχρονη αντίληψη το νέο Λογότυπο του Φοίνικα Σύρου. Μετά την ιστορική απόφαση που πάρθηκε στη Γενική Συνέλευση του Ιουνίου, η διοίκηση απόφαση να αντικαταστήσει το σήμα με νέο. Δημιουργός του νέου Λογότυπου είναι ο Μιχάλης Κασσωτάκης, ο οποίος ήταν τελειόφοιτος φοιτητής του Τμήματος Σχεδίασης Προϊόντων και συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Ο κ. Κασσωτάκης επιλέχθηκε μεταξύ πολλών άλλων με κριτήρια την σύγχρονη αντίληψη στο σχεδιασμό λογοτύπων αθλητικών σωματείων, την απλότητα, την καθαρότητα και την σαφήνεια έκφρασης της ταυτότητας του συλλόγου. Νέα σεζόν λοιπόν, με τον  Φοίνικα να αλλάζει σελίδα, να εκσυγχρονίζεται και να κάνει πλέον βήματα προόδου. Η διοίκηση της ομάδας του «Πειρατικού» θέλει να κάνει τον Φοίνικα πιο προσιτό, να αποκτήσει νέους και περισσότερους φίλους, αλλά και να διαφημίσει το νησί μέσα από την αγωνιστικότητά του. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως το «Πειρατικό» θα αγωνισθεί και στην Ευρώπη με πολλές πιθανότητες να κάνει μία πολύ καλή και αξιόλογη πορεία.

 

Η Ανακοίνωση της Διοίκησης του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου

 

«Ο Α.Ο. Φοίνικας Σύρου τη σεζόν 2017-18 θα φέρει νέο Λογότυπο, μετά και την απόφαση που πάρθηκε στην Γενική Συνέλευση του Ιουνίου (25-6-2017). Τα πάντα ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια όταν η διοίκηση του Συλλόγου αναζήτησε νέο Λογότυπο και απευθύνθηκε για σχεδιασμό στους τελειόφοιτους του Τμήματος Σχεδίασης Προϊόντων και συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου με έδρα τη Σύρο. Το σχέδιο επιλέχθηκε μεταξύ πολλών άλλων με κριτήρια την σύγχρονη αντίληψη στο σχεδιασμό λογοτύπων αθλητικών σωματείων, την απλότητα, την καθαρότητα και την σαφήνεια έκφρασης της ταυτότητας του συλλόγου. Δημιουργός του νέου Λογότυπου είναι ο Μιχάλης Κασσωτάκης ο οποίος δημιούργησε ένα νέο Λογότυπο με τα παραπάνω στοιχεία.

Ο Μιχάλης Κασσωτάκης Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων το 2015 με βαθμό 7,5. Εργασιακή Εμπειρία: Junior Designer/Programmer: ΑΙΛΗΝΤ Α.Ε. Πληροφορικής-Ανάπτυξης Λογισμικού (Πρακτική Άσκηση 2014 (3ο τετράμηνο).

Κύριες Εργασίες

Δημιουργία του νέου Λογότυπου της εταιρίας και παρουσίασης Brandbook.

Ανάπτυξη κώδικα για κίνηση του χρήστη σε ψηφιακό περιβάλλον.

Δημιουργία 3D  περιεχομένου για ηλεκτρονικό παιχνίδι

Δεξιότητες

Πειθαρχία στη τήρηση προθεσμιών

Ικανότητα ομαδικής συνεργασίας

Οργάνωση του χρόνου

Προσαρμογή workflow»