Στο «Πειρατικό» και της σεζόν 2019-20 ο Νίκος Μήλης

Ο Νίκος Μήλης θα συνεχίσει να φορά τα χρώματα του Φοίνικα Σύρου και τη νέα αγωνιστική περίοδο (2019-20), καθώς μετά από συζητήσεις υα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του σωματείου της Σύρου. Ο νεαρός αθλητής από τα μέσα της σεζόν άρπαξε τις ευκαιρίες που του έδωσε ο Ράτκο Παβλίσεβιτς και έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει το «Πειρατικό» και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Είναι δεδομένο πως ο Μήλης στο φετινό πρωτάθλημα θα έχει ακόμη πιο ενεργό ρόλο, αφού από το Δεκέμβριο και μετά έπαιξε και πρόσφερε πολύτιμες λύσεις στο «Πειρατικό». Ο Φοίνικας μην ξεχνάμε πως κατάφερε να τερματίσει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Volley League και για να μπορέσει να φτάσει τόσο ψηλά όλοι όσοι ήταν κοντά και γύρο από το «Πειρατικό» πρόσφεραν τα μέγιστα στην ομάδα. Η διοίκηση της ομάδας της Σύρου εκτίμησε την προσπάθεια που κατέβαλε από την πλευρά του ο Νίκος Μήλης και αμέσως μίλησε μαζί του για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Η ανακοίνωση του Φοίνικα Σύρου

Tο ΤΑΑ του ΑΟ Φοίνικα Σύρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ακόμα μία ανανέωση συνεργασίας με τον Έλληνα  αθλητή Νίκο Μήλη.

Ο Νίκος Μήλης γεννήθηκε στις 4/11/1996 έχει ύψος 1,97 και αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου.

Είχε Διεθνής συμμετοχές με την Εθνική Παίδων και Εφήβων και ξεκίνησε την καριέρα του το 2009 στην ομάδα του Ίκαρου Έδεσσας όπου παρέμεινε έως το 2014.

Για τη διετία 2014-2016 αγωνίστηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης και τη διετία 2016-2018 στη Νίκη Αιγινίου.

Την περασμένη χρονιά φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα   της ομάδας μας και όποτε χρησιμοποιήθηκε, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο ΑΟ Φοίνικας Σύρου τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία, προσωπικές και συλλογικές επιτυχίες.