«Ανυπομονώ να δουλέψω στο Φοίνικα»

  • Τρίτη, 27 Αυγούστου, 2019 - 06:26

Μετά την θητεία του στον Πήγασο Πολίχνης, ο Δημοσθένης Λινάρδος φεύγει για δεύτερη φορά μακριά από την γενέτειρα του. Ο 22χρονος Πατρινός θα αποτελέσει έναν από τους «Πύργος» του φετινού Φοίνικα και σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ομάδας τόνισε:

«Ήταν προσωπική μου επιλογή να φύγω ξανά από την Πόλη μου την Πάτρα. Τα τελευταία δυο χρόνια δουλεύω σε ομάδες εκτός Πάτρας. Με ικανοποίησε ιδιαίτερα μπορώ να πω, η εμπιστοσύνη που έδειξε ο Φοίνικας στο πρόσωπο μου. Είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στο Ελληνικό βόλεϊ, σε μια «μαζεμένη κοινωνία» που την στηρίζει».

Άρα ανυπομονείς να ξεκινήσει η προετοιμασία;

«Ναι, εννοείται. Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω με τον Ράτκο Παβλίσεβιτς. Έχω ακούσει τα καλύτερα. Νομίζω πως με συλλογική δουλειά, θα βελτιωθώ και εγώ ατομικά.

Που μπορεί να φτάσει ο φετινός Φοίνικας;

«Αυτό που έχω δει από τις πρώτες κινήσεις, είναι πως η ομάδα έχει μικρούς ηλικιακά αθλητές. Αυτό είναι πολύ καλό. Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε ένα καλό κλίμα μεταξύ μας και αυτό θα έχει απόδοση καλύτερη στα «εσωγηπεδικά μας. Γνωρίζω πως όλα τα χρόνια ο κόσμος της Σύρου στηρίζει την ομάδα. Το κοινό είναι πολύ θερμό στην Σύρο και ευχαριστιέσαι να παίζεις μπροστά του. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιώργο Νικολακόπουλο που τον νοιώθω σαν 2ο πατέρα μου, καθώς και όσους έχουν συμβάλει ανά τα χρόνια γι’ αυτή την άνοδο στην καριέρα μου».