Αναβλήθηκε το Καρτεράδος – Α.Ο. Σύρου

Την αναβολή του αγώνα της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων μεταξύ του Καρτεράδου και του Α.Ο. Σύρου αποφάσισε την Πέμπτη το απόγευμα η διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Για να παρθεί αυτή η απόφαση χρειάστηκε να συμφωνήσουν οι δύο αγωνιζόμενες ομάδες ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Μετά την τελική απόφαση το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων ορίστηκε για το Σάββατο 23 Νοεμβρίου. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως το παιχνίδι είχε αρχικά οριστεί για το ερχόμενο Σάββατο, όμως ένα πρόβλημα στην μετακίνηση προκάλεσε την μετάθεση σε νέα ημερομηνία του αγώνα.

Τώρα, ο Α.Ο. Σύρου με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τη διοίκηση του Καρτεράδου για τη συναίνεση του στην αναβολή – μετάθεση σε νέα ημερομηνία του αγώνα.

 

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Α.Ο. Σύρου

 «Το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο Σύρου ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του Α.Ο Καρτεράδου για την συναίνεση του στην αλλαγή ημέρας του μεταξύ μας αγώνα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο της ομάδας κ. Μιχάλη Καβαλάρη και τον αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Λυγερό για την κατανόηση τους στο αίτημα μας. Μέσα από την ανακοίνωση μας, υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε στην ομάδα του Καρτεράδου, οποιαδήποτε στιγμή η ομάδα της Σαντορίνης αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα μετακίνησης στο νησί μας».