Μία ακόμη δοκιμασία για τον Φοίνικα Σύρου – ONEX που την Κυριακή στις 20:00 θα αγωνιστεί απέναντι στον Ολυμπιακό στο κλειστό Μελίνα Μερκούρη

Για την υπέρβαση στο… Ρέντη

  • Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου, 2020 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 7 Φεβ. 2020 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Την Κυριακή στις 20:00 ο Φοίνικας Σύρου – ONEX θα φιλοξενηθεί στο κλειστό Μελίνα Μερκούρη στο Ρέντη από τον Ολυμπιακό. Το «Πειρατικό» μετά την τεράστια σημασίας νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό θα βρεθεί σταθεί απέναντι στον Ολυμπιακό για τη δική του… υπέρβαση. Αγωνιστικά η ομάδα του Ράτκο Παβλίσεβιτς βρίσκεται στο καλύτερό της σημείο κι αυτό φάνηκε και στα δύο παιχνίδια με κόντρα τον Παναθηναϊκό. Βέβαια μικροπροβλήματα τραυματισμού υπάρχουν, όπως υπήρχαν και απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπου ο Γκονζάλες για να καταφέρει να αγωνιστεί χρειάστηκε να σφίξει τα… δόντια. Ο διαγώνιος από την Αργεντινή ήταν από τους κορυφαίους του Φοίνικα και συνέβαλε τα μέγιστα για να φτάσουν οι Συριανοί στη νίκη. Την Κυριακή το «Πειρατικό» θα παίξει χωρίς… άγχος κι αυτό μπορεί να ωφελήσει τον Φοίνικα Σύρου – ONEX. Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός νιώθει την… καυτή ανάσα τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του ΠΑΟΚ και θα αγωνιστεί την Κυριακή μόνο για την νίκη, κι αυτό ίσως τον επηρεάσει. Το παιχνίδι τώρα είναι τηλεοπτικό αφού θα μεταδοθεί από την συχνότητα της ΕΡΤ, με τους φίλους του αθλήματος να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία σπουδαία αναμέτρηση.

Τέλος ο τεχνικός της ομάδας της Σύρου Ράτκο Παβλίσεβιτς μετά την τεράστια νίκη της ομάδας του απέναντι στον Παναθηναϊκό και την πρόκριση στο Final four του κυπέλλου Ελλάδας είπε:   «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι όπως και το προηγούμενο. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα με υψηλούς στόχους. Και στα δυο παιχνίδια παίξαμε πολύ καλά, αλλά σήμερα ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Παίξαμε γενναία και φτάσαμε στη νίκη σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την πρόκρισή μας. Η ομάδα μας τα πήγε πολύ καλά, ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και οι φίλαθλοι μας ήταν για μια ακόμα φορά καταπληκτικοί. Μας υποστηρίζουν πάντα και τους ευχαριστούμε».

o πρόγραμμα, οι διαιτητές και η T.V. της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League 2019-20:

 

Volley League Ανδρών 2019-20 - 12η αγωνιστική

Σάββατο 08 Φεβρουαρίου 2020
Αγίου Θωμά, Μαρούσι, 17.00: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Κεκλεισμένων θυρών)
Διαιτητής: Νικολόπουλος, Κυριοπούλου. Παρατηρητής: Γεωργουλέα. Επόπτες: Βαρατάσης, Χατζηβασιλείου. Γραμματεία: Καλιγέρη.
Γιώργος Τριαντάφυλλος, Βόχα, 17.00 (V.L. - T.V.): Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός - Ο.Φ.Η.
Διαιτητής: Κουτσούλας, Ονόπας. Παρατηρητής: Γεωργόπουλος. Επόπτες: Σπίνας, Γεωργιάδης. Γραμματεία: Καρατζογλίδου.
Αμπελόκηποι, 19.00 (V.L. - T.V.): Α.Σ.Ελπίδα Αμπελοκήπων - Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητής: Ισκάς, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης. Επόπτες: Λούμσι, Βασδέκης. Γραμματεία: Κουμπλή.

Κυριακή 09 Φεβρουαρίου 2020
Ζηρίνειο 19.00 (V.L. - T.V.): Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015
Διαιτητής: Γεροθόδωρος, Φραγκάκης, Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Βαρατάσης, Αλεβετσοβίτης. Γραμματεία: Θεοδωρίδου.
Μελίνα Μερκούρη, Ρέντη, 20.00 (EΡΤ): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου

Διαιτητής: Βασιλειάδης, Μυλωνάκης, Παρατηρητής: Ράπτης. Επόπτες: Τόλιος, Κατερλή. Γραμματεία: Μπίτσικα.