Στην Γαλλία και συγκριμένα στην Μπεζιέ θα συνεχίσει την καριέρα της η Εσθονή ακραία

Παρελθόν από τον Πανναξιακό η Κριστίν Μίλεν

Παρελθόν από τον Πανναξιακό αποτελεί η Εσθονή Κριτίν Μίλεν. Τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου, η ομάδα της Νάξου δεν προλαβαίνει τα paly off κι αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση της διοίκησης να αφήσει ελεύθερη την Εσθονή ακραία. Η Μίλεν σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν θα συνεχίσει την καριέρα της στην Γαλλία και συγκριμένα στην Μπεζιέ. Η Μπεζιέ να σημειώσουμε εδώ πως είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Challenge Cup.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Νάξου

«πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ ανακοινώνουν την λύση της συνεργασίας με την διεθνή Εσθονή αθλήτρια Κριστίν Μίλεν κοινή συνεναίσει.

Με έντονο το αίσθημα ευγνωμοσύνης για την πολύτιμη προσφορά της και την άριστη συμπεριφορά της το χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε στο σύλλογο μας και με γνώμονα την εξέλιξη της καριέρας της και το συμφέρον του σωματείου, δεν θα μπορούσαμε να σταθούμε εμπόδιο στην μετακίνηση της. Με το ήθος και την αθλητική της παιδεία αισθανόμαστε υπερήφανοι που η Κριστίν αποτέλεσε μέλος του σωματείου μας δίνοντας το 100% των δυνάμεων της σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα. Ευχαριστούμε την δική μας «Μίλκα» για τα όσα πρόσφερε στην οικογένεια του Πανναξιακού και τις ευχόμαστε καλή επιτυχία με την νέα της ομάδα».

Από την πλευρά της η πλέον πρώην αθλήτρια του Πανναξιακού είπε:

“Όλα έγιναν πολύ γρήγορα… Με τον Πανναξιακό χάσαμε την ευκαιρία να πάμε στα ημιτελικά των Ελληνικών διοργανώσεων λόγω πολλών τραυματισμών. Για εμένα ήρθε μια καινούρια ευκαιρία – να πάω να παίξω στην Beziers – μια από τις καλύτερες ομάδες στη Γαλλία. Θα παίξω το τέλος της κανονικής σεζόν, τα πλέι-οφ, αλλά και τα ημιτελικά του Challenge Cup με την νέα μου ομάδα. Είμαι πραγματικά χαρούμενη που ο Πανναξιακός συμφώνησε, με στήριξε σε αυτή την απόφαση και μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στο Γαλλικό πρωτάθλημα και στο Challenge Cup. Θα θυμάμαι πάντα τη Νάξο ως ένα από τα πιο ξεχωριστά μέρη που έχω αγωνιστεί με τους πιο καταπληκτικούς ανθρώπους γύρω μου! Σας ευχαριστώ!”