Την Παρασκευή η κρίσιμη συνεδρίαση της ΕΣΑΠ

Ξεκαθαρίζει το… τοπίο

Την Παρασκευή στις 14:30 θα πραγματοποιηθεί η συνέχιση της κρίσιμη συνεδρίασης της ΕΣΑΠ, η οποίο είχε διακοπή στις 22 Μαΐου. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αναμένεται να παρθεί η συνέχιση ή όχι του πρωταθλήματος της Volley league. Η διοίκησης της ΕΣΑΠ, αλλά και οι ίδιες οι ομάδες είχαν πάρει την απόφαση της διακοπής της συνεδρίασης, μέχρι να βγει η νέα ΚΥΑ η οποία θα αναλύει τον τρόπο προπονήσεων σε κλειστούς κι ανοικτούς χώρους. Τώρα όπως έχουμε δει ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει τις προπονήσεις του, έστω και σε εξωτερικό χώρο. Πλέον άπαντες περιμένουν την τελική απόφαση που θα παρθεί την προσεχή Παρασκευή (22 Μαΐου), ώστε να ξεκινήσουν και οι υπόλοιπες ομάδες την προετοιμασία τους, σε περίπτωση συνέχισης του πρωταθλήματος. Αν πάλι αποφασιστεί ότι το πρωτάθλημα δεν θα συνεχιστεί θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αν αναδειχθεί πρωταθλητής ή για την σεζόν 2019-20 θα μπει μία παύλα και το πρωτάθλημα αυτής της χρονιάς θεωρηθεί ως μη γενόμενο.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ

Την Παρασκευή 22 Μαΐου στις 14.30 προγραμματίστηκε η συνέχεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. που είχε διακοπεί στις 22 Μαΐου 2020.

Θα ζητηθούν εκ νέου τα δεδομένα που υπάρχουν μετά και το άνοιγμα των γυμναστηρίων, οι προπονήσεις των αθλητών και ο τρόπος ολοκλήρωσης της αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

Εκκρεμεί απόφαση της Ολομέλειας των Τ.Α.Α. επί της πρότασης του Τ.Α.Α. Α.Σ. Ελπίς Αμπελοκήπων ώστε η συνεδρίαση να είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.