Στο Αϊδίνι η Στέλλα Χριστοδούλου

Μία – μία οι αθλήτριες της Volley league γυναικών βρίσκουν σε άλλες χώρες επαγγελματική στέγη, αφού ακόμη και σήμερα κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα ακολουθήσει. Όπως έχει πολλές φορές αναφερθεί, το τελευταίο χρονικό διάστημα οι αθλήτριες αποφασίζουν να μετακινηθούν σε χώρους που το βόλεϊ συνεχίζεται και οι ομάδες αγωνίζονται χωρίς προβλήματα. Η Στέλλα Χριστοδούλου πήρε την απόφαση να μετακινηθεί στην γειτονική Τουρκία για λογαριασμό του Αϊδινίου, όπου εκεί θα βρει μία ακόμη Ελληνίδα την Ανθή Βασιλαντωνάκη.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού μετά και την επίσημη ανακοίνωση του Αϊδινίου έγινε κάτοικος Τουρκίας. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα της αρχηγού του Ολυμπιακού και της Εθνικής μας ομάδας που θα αγωνιστεί στο εξωτερικό, ενώ με την ολοκλήρωση της σεζόν, όπως έχει γίνει γνωστό, θα επιστρέψει στην ομάδα του Πειραιά, όπου και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Από την πλευρά της η διοίκηση του Ολυμπιακού όπως φάνηκε δεν έφερε καμία αντίσταση και δεν πρόβαλε κανένα εμπόδιο στη μετακίνηση της Χριστοδούλου και μάλιστα έδωσε άμεσα την συγκατάθεσή της σ’ αυτήν την μεταγραφή. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός έχασε μία σπουδαία αθλήτριας κι αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα το κενό που άφησε πίσω της η Χριστοδούλου θα είναι αρκετά μεγάλο.