Θάνος Μαρούλης και Κουπόνο Φέι τα βρήκαν σε όλα με τη διοίκηση του «Πειρατικού» κι έρχονται άμεσα στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων

Διπλή μεταγραφική βόμβα από τον Φοίνικα Σύρου ONEX

Η νίκη επί του Παναθηναϊκού, άνοιξε την όρεξη στη διοίκηση του Φοίνικα Σύρου ONEX, καθώς το «Πειρατικό» με ταχύτατες κινήσεις έφερε δύο αθλητές που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο του ρόστερ του. ΟΙ διοικούντες συμφώνησαν αρχικά με τον Θάνο Μαρούλη, ο οποίος θα έρθει στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων να ανεβάσει ακόμη περισσότερο την ποιότητα στην πάσα και μαζί με τους Ράντκε και Ρούση θα δημιουργήσουν μία τριάδα αθλητών που θα δώσει λύσεις στο συγκρότημα του Ιγκόρ Γιούρισιτς. Ο Θάνος Μαρούλης είναι αρκετά συμπαθής στους φίλους της ομάδας, καθώς έχει φορέσει τη φανέλα του Φοίνικα και τη σεζόν 2017-18.

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε να σκάσει μία ακόμη βόμβα με την απόκτηση του Αμερικανού ακραίου Κουπόνο Φέι. Ο Φέι είναι διεθνής και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των ΗΠΑ αγωνιζόταν ως λίμπερο. Αυτό σημαίνει πως ο Ιγκόρ Γιούρισιτς θα έχει αρκετές εναλλακτικές λύσεις, αλλά και θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την πρώτη μπάλα. Επίσης ο Αμερικανός διαγώνιος έχει αγωνισθεί τρία χρόνια στην Ιταλική Σόρα, όμως λόγω κορονοϊού αποχώρησε και επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Ο Φέι επιστρέφει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Φοίνικα Σύρου, παίκτη τον οποίο επέλεξε ο Ιγκόρ Γιούριριτς.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Σύρου Γεννήθηκε στις 21 Ιανουαρίου 1995 και έχει ύψος 1.96. Το διάστημα 2013-17 αγωνίσθηκε στο πανεπιστήμιο της Χαβάης και τις περιόδους 2017-20 στην ιταλική Σόρα.