Δύο αγώνες λιγότερους μετρά ήδη το «Πειρατικό»

Αναβλήθηκε το ματς του Φίλιππου Βέροιας με τον Φοίνικα Σύρου ONEX

Το προγραμματισμένο  παιχνίδι της Κυριακής μεταξύ του Φίλιππου Βέροιας και του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου, αναβλήθηκε καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΣΑΠ, το γηπεδούχο σωματείο μετά τα τεστ COVID-19 που διεξήχθησαν βρέθηκαν συνολικά τρία κρούσματα της γηπεδούχου ομάδος. Έτσι, αυτομάτως ενεργοποιήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές και η ΓΓΑ και οι αθλητές μπήκαν σε καραντίνα. Το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων θα επαναπρογραμματιστεί όταν το επιτρέψουν τόσο οι υγειονομικές συνθήκες, όσο και το πρόγραμμα της ΕΣΑΠ.

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως είναι το δεύτερο ματς που αναβάλετε για την ομάδα του Φοίνικα Σύρου ONEX, καθώς το «πειρατικό» έχει σε εκκρεμότητα και το ματς με την Κηφισιά στο κλειστό του αθλητικού κέντρου «Δημήτριος Βικέλας»

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ

Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας – Α.Ο. Φοίνικας ΟΝΕΧ που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί σήμερα 7 Φεβρουαρίου στις 18:00 για την 8η αγωνιστική. Το Τ.Α.Α. Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας ενημέρωσε την Ε.Σ.Α.Π. για δύο ακόμα θετικά κρούσματα covid-19 ανεβάζοντας συνολικά στα τρία τα κρούσματα.

Ενεργοποιήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο, θα ενημερωθούν άμεσα οι αρμόδιες Αρχές και η ΓΓΑ και οι αθλητές μπήκαν σε καραντίνα.