Με Ολυμπιακό στα ημιτελικά του League Cup το «Πειρατικό»

Δύσκολη κλήρωση για Φοίνικα Σύρου ONEX

Το «Πειρατικό», στην προσπάθειά του να βρεθεί σε έναν ακόμη τελικό, θα χρειαστεί να υπερβάλει εαυτό καθώς κλήθηκε μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης της ΕΣΑΠ, να παίξει με τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του League Cup «Νίκος Σαμαράς». Ο Φοίνικας Σύρου ONEX, αν και έχει νικήσει στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τον Ολυμπιακό, θα παίξει με έναν αντίπαλο που ίσως να τον έβρισκε στον τελικό. Βέβαια η ομάδα που θα προκριθεί απ’ αυτό το ζευγάρι θα έχει λίγο περισσότερες πιθανότητες κατάκτησης του κυπέλου, καθώς τόσο ο Φοίνικας Σύρου ONEX, όσο και ο Ολυμπιακός έχουν δείξει πως στο πρωτάθλημα της σεζόν 2020-21 έχουν μεγάλη δυναμική και μπορούν να είναι πρωταγωνιστές μέχρι τέλους.

Ο κ. Γιούρισιτς από την πλευρά του θα έχει δύο ακόμη όπλα στα χέρια του καθώς παίκτες του «Πειρατικού» είναι τόσο ο Κουπόνο Φέι όσο και ο Θάνος Μαρούλης. Μέχρι τότε θα γίνει προσπάθεια να έχει επιστρέψει ο Πρωτοψάλτης ο οποίος έχει μείνει εκτός λόγω προβλήματος θλάσης στους κοιλιακούς.

Η ημιτελική φάση είναι προγραμματισμένη για τις 26 Φεβρουαρίου και ο τελικός για τις 27. Ας ελπίσουμε μέχρι τότε οι ομάδες να είναι σε πλήρη σύνθεση, να μην υπάρχουν απουσίες και οι αγώνες να διεξαχθούν κανονικά.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ

Kατά τη διάρκεια έκτακτης τηλε συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ έγινε η κλήρωση των ημιτελικών του φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

Τα ζευγάρια της κλήρωσης των ημιτελικών:

17:00: Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας - Π.Α.Ο.Κ. (ΕΡΤ-Sports)

20:00 Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου (ΕΡΤ-3)

Ο τελικός θα γίνει στις 27/2 στις 20:00 (ΕΡΤ-3)

Το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς θα γίνει 26-27 Φεβρουαρίου 2021 στη Βέροια.