Αναβλήθηκε το ματς του Φίλιππου Βέροιας με την Κηφισιά

  • Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021 - 16:59
  • /   Eνημέρωση: 25 Φεβ. 2021 - 17:00

Αναβλήθηκε και το μοναδικό ματς της 13ης αγωνιστικής που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου. Η ΕΣΑΠ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστή την αναβολή, καθώς μετά από προγραμματισμένα τεστ COVID-19, βρέθηκαν θετικά κρούσματα στην ομάδα του Φίλιππου Βέροιας. Από εκεί και πέρα η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ταυτόχρονα ακολουθούνται όλα όσα προβλέπονται από το Υγειονομικό πρωτόκολλο.

Τέλος, με το παιχνίδι του Φίλιππου Βέροιας με την Κηφισιά αναβλήθηκε ολόκληρη η 13η αγωνιστική, καθώς τις προηγούμενες ημέρες είχαν βγει από το  πρόγραμμα τα παιχνίδια των ομάδων που αντιμετωπίζουν προβλήματα από την Πανδημία.  

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ

Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας - Α.Ο.Π. Κηφισιάς για την 13η αγωνιστική που ήταν προγραμματισμένος να γίνει σήμερα 24/2. Ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημερώνονται συνεχώς σχετικά με την εξέλιξη των περιστατικών από την Ε.Σ.Α.Π. και τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο.