Αναβλήθηκε το ματς του Παναθηναϊκού με τον Φοίνικα ONEX για την 13η αγωνιστική

  • Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021 - 06:11

Το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley league μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ONEX, αναβλήθηκε λόγω των κρουσμάτων Codid-19. Με το παιχνίδι αυτό ο αριθμός των αγώνων που υπάρχουν σε εκκρεμότητα για την ομάδα της Σύρου αυξάνεται καθώς έχει μόλις οκτώ αναμετρήσεις και το πρωτάθλημα πάει για την 13η αγωνιστική. Αυτό σημαίνει πως ο Φοίνικας, όταν οι καταστάσεις το επιτρέψουν, θα πρέπει να δώσει πέντε επιπλέον αγώνες σε σχέση με τις αντίπαλες ομάδες. Τώρα όσον αφορά στα κρούσματα, κάποιοι από τους παίκτες, αλλά και ο τεχνικός της ομάδας θα κάνουν τεστ Covid-19 τις επόμενες ημέρες κι αν τα αποτελέσματα είναι αρνητικά τότε θα μπορούν να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ

"Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα Παναθηναϊκός Α.Ο. Φοίνικας ΟΝΕΧ για την 13η αγωνιστική, εξ αιτίας κρουσμάτων COVID-19 στην ομάδα της Σύρου.

Ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημερώνονται συνεχώς σχετικά με την εξέλιξη των περιστατικών από την Ε.Σ.Α.Π., όλα τα μέλη της ομάδας της Σύρου παραμένουν σε καραντίνα και τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο".