Αγώνας δρόμου για τις ομάδες της Volley league, την Πέμπτη ο Φοίνικας υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και την Κυριακή θα φιλοξενηθεί από την Κηφισιά

Σε πέντε μέρες, πέντε εξ αναβολής αγώνες

  • Τετάρτη, 10 Μαρτίου, 2021 - 06:11

Το συμπιεσμένο πρόγραμμα, οι πολλές δικαιολογημένες διακοπές λόγω κρουσμάτων Covid-19, αλλά και η λήξη του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων, έχει φέρει την επιτροπή πρωταθλήματος σε δύσκολη θέση. Οι αθλητές θα πρέπει να επιδοθούν σε έναν αγώνα. δρόμου για να βγάλουν ένα σκληρό και επίπονο πρόγραμμα καθώς η διοργανώτρια αρχή προγραμμάτισε σε διάστημα 5 ημερών, πέντε αναμετρήσεις. Το «Πειρατικό» μετά το ματς της Βέροιας και τη νίκη επί του Φίλιππου την Κυριακή, την ερχόμενη Πέμπτη θα φιλοξενήσει, στο κλειστό του Αθλητικού Κέντρου, τον «Δικέφαλο του Βορρά» στο εξ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής. Ο Φοίνικας Σύρου ONEX μετά τη νίκη του επί του Φίλιππου ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και θέλει φυσικά να παραμείνει εκεί. Όπως είναι ήδη γνωστό οι ομάδες που θα περάσουν στην επόμενη φάση, θα μεταφέρουν τους βαθμούς τους και ο πρώτος της τελικής βαθμολογίας θα αναδειχθεί πρωταθλητής.

Έτσι, μέχρι το τέλος της κανονικής αγωνιστικής περιόδου ο κάθε βαθμός είναι πολύτιμος για τις ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους.

Τέλος, ο Φοίνικας Σύρου ONEX  πριν βγει η εβδομάδα θα δώσει ακόμη ένα παιχνίδι, αφού την ερχόμενη Κυριακή θα παίξει εκτός έδρας με την Κηφισιά. Έτσι το «Πειρατικό» σε διάστημα μίας εβδομάδας θα δώσει τρία παιχνίδια και θα έχει κάνει δύο ταξίδια. Το πρόγραμμα της ομάδας της Σύρου όπως είναι φυσικό είναι φορτωμένο λόγω των κρουσμάτων και των συνεχών αναβολών.

Την Πέμπτη το «Πειρατικό» θα φιλοξενήσει στη Σύρο τον ΠΑΟΚ σε ένα ματς όπου το θέλουν και οι δύο. Ο ΠΑΟΚ όπως είναι φυσικό είναι πιο έτοιμος από τον Φοίνικα Σύρου καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι το μοναδικό συγκρότημα της Volley league η οποία δεν αντιμετώπισε προβλήματα με τον κορωνοϊό.

Πέντε εξ αναβολής αγώνες της κανονικής περιόδoυ της Volley League ορίστηκαν από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΣΑΠ:

Volley League εξ αναβολής 9η αγωνιστική
Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021
Δημήτρης Βικέλας Βέροιας 15:00 (Live Streaming V.L.): Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Volley League εξ αναβολής 11η αγωνιστική
Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021
Δημήτρης Βικέλας Ερμούπολης 20:00 (ΕΡΤ-3): Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου - Π.Α.Ο.Κ.

Volley League εξ αναβολής 13η αγωνιστική
Σάββατο 13 Μαρτίου 2021
Λίντο, Ηράκλειο 17:00 (Live Streaming V.L.): Ο.Φ.Η. - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

Volley League εξ αναβολής 12η αγωνιστική
Κυριακή 14 Μαρτίου 2021
Ζηρίνειο, Κηφισιά 17:30 (Live Streaming V.L.): Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου

Volley League εξ αναβολής 13η αγωνιστική
Καθαρή Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021
Μελίνα Μερκούρη, Ρέντη, 18:00 (EΡTSPORTS): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Π.Α.Ο.Κ.