Στην Κηφισιά ο Δημοσθένης Λινάρδος

Ο Έλληνας Κεντρικός Δημοσθένης Λινάρδος, μετά τις δύο σεζόν με τον Φοίνικα ONEX, αποφάσισε να συνεχίσει την επαγγελματική του καριέρα στην Κηφισιά. Οι δύο πλευρές, μετά τις συζητήσεις που προηγήθηκαν, αποφάσισαν ο Λινάρδος να ενισχύσει το κέντρο της Κηφισιάς. Ο αθλητής είναι γνώριμος του Γιάννη Ορφανού καθώς και οι δύο συνυπήρχαν στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος της Volley league της σεζόν 2020-21 στην ομάδα της Σύρου. Ο Έλληνας κεντρικός είναι ένας εξελίξιμος αθλητής, ο οποίος κατάφερε στις δύο τους χρονιές στην Volley League με το «Πειρατικό» να δείξει πολλά θετικά στοιχεία. Η Κηφισιά ένταξε στο δυναμικό της έναν αθλητή ο οποίος θα μπορεί να την βοηθήσει στο πρωτάθλημα της Volley league και από την πλευρά του ο Γιάννης Ορφανός θα έχει ένα πολύτιμο εργαλείο το οποίο θα μπορεί να στηριχθεί. Τέλος, η Κηφισιά με τις κινήσεις που κάνει δείχνει να ανεβάζει τη δυναμική της και στο πρωτάθλημα της σεζόν 2021-22 θα είναι από τις ομάδες που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και θα κοιτά στα μάτια τα συγκροτήματα που θα κάνουν πρωταθλητισμό όπως είναι ο Φοίνικας ONEX, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός.

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς

"Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Δημοσθένη Λινάρδο για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Ο 24χρονος κεντρικός υπέγραψε το συμβόλαιο του με την ομάδα των βορείων προαστίων.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του ΑΟΠ Κηφισιάς ο Δημοσθένης Λινάρδος τόνισε: «Είμαι χαρούμενος για την απόφαση της Κηφισιάς να με εντάξει στο δυναμικό της. Παραδοσιακά πρόκειται για μία υπολογίσιμη δύναμη στη Volley League και σίγουρα ταιριάζουν οι στόχοι και τα “θέλω” μας».

Στη συνέχεια ο νέος κεντρικός της ομάδας των βορείων προαστίων επισήμανε: «Η Κηφισιά αποτελείται από ταλαντούχους παίκτες που θέλουμε να δώσουμε το μέγιστο κυνηγώντας τα όρια μας και να κάνουμε την έκπληξη. Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ίσως το ανταγωνιστικότερο των τελευταίων χρόνων και με ομάδες που θα εκπροσωπήσουν το ελληνικό βόλεϊ στα ευρωπαϊκά σαλόνια, κάτι που δείχνει την άνοδο του αθλήματος.

Εύχομαι υγεία σε όλο το κόσμο εντός και εκτός γηπέδων καθώς διανύσαμε μια δύσκολη περίοδο λόγω του κορωνοϊού και τέλος να χαρούμε και πάλι το φίλαθλο κοινό δίπλα μας».

 

Οι ομάδες που πέρασε ο αθλητής της Κηφισιάς 

2008-09 Ακαδημίες ΕΑΠ

2009-2016 Θησέας

2016-2017 Απόλλων Πάτρας

2018-19 Πήγασος Πολίχνης

2019 – 2021 Φοίνικας ONEX