Νίκη του Φιλωτίου με 2-3 στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα

Τη δεύτερή της νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε η ομάδα του ΑΜΣ Φιλωτίου, καθώς επικράτησε με 2-3 στο τοπικό ντέρμπι της Νάξου, κόντρα στον Απόλλωνα. Το παιχνίδι ήταν για την κατηγορία Κ20 και κράτησε το ενδιαφέρον των φίλων του βόλεϊ που βρέθηκαν στο κλειστό «Δ. Περιστεράκης», μέχρι το τέλος του.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, ο Απόλλωνας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 1-0 έπειτα το 25-14. Στη συνέχεια το Φιλώτι, ανέβασε την απόδοσή του και ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση, αφού στα επόμενο δύο σετ δεν άφησε κανένα περιθώρια στα κορίτσια του Απόλλωνα. Μάλιστα το 13-25 και το 14-25 του τρίτου σετ, ίσως να αποσυντόνισε κάπως τις αθλήτριες του κ. Κατσίγιαννη, κι αυτό γιατί στο τέταρτο σετ ο Απόλλωνας ήταν αυτός που επέβαλε τον ρυθμό του κι έφερε το ματς στα ίσα (2-20) μετά το 25-16. Στο σετ της μιας ανάσας οι τυπικά φιλοξενούμενοι κράτησαν την ψυχραιμία τους και βγάζοντας ωραίες άμυνες έφτασαν στο 8-15 και το 2-3 στα σετ.

Απόλλων Νάξου – ΑΜΣ Φιλωτίου 2-3

Τα σετ: 25-14, 13-25, 14-25, 25-16, 8-15

Απόλλων Νάξου (Φραγκίσκος): Γεροντή, Βαθρακοκοίλη, Μπότση, Χότζα, Αντέμι, Μαργαρίτη, Τσερκέζη Εύα, Καραμπίνη, Ρότσι, Κοκμάι, Μεχάλα, Τσερκέζη Ελι.

ΑΜΣ Φιλωτίου (Κατσίγιαννης): Ιωάννου, Βόμβα, Μουστάκη, Ψαρρά, Καλκάνη Μ., Φραγκουλοπούλου, Βασιλάκη, Καλκάνη Ε., Σαντοριναίου, Καραπάτη, Ιωάννου, Γρατσία.