Ο Μάρκο Φενόλιο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ

Ελλάδα και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης πάτησε ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Μάρκο Φενόλιο. Ο νέος τεχνικός αρχικά έλυσε την συνεργασία του με την Εθνική ομάδα της Σλοβακίας και στη συνέχεια έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Η τελευταία δουλειά του Ιταλού προπονητή ήταν στην πατρίδα του, στο πάγκο της Μπόυστο Αρσίζιο (2020/21). Ο Φενόλιο να σημειωθεί ότι έχει κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ το 2007 με το Μπέργκαμο»

Στο αεροδρόμιο βρέθηκε ο έφορος του τμήματος, κ. Γιώργος Φουργκατσιώτης, ο οποίος υποδέχθηκε και καλωσόρισε στην Θεσσαλονίκη τον Ιταλό τεχνικό.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο κανάλι του δικεφάλου ο Ιταλός τεχνικός τόνισε: «Είναι η τρίτη φορά που έρχομαι στην πόλη σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αρχικά με την εθνική Σλοβακίας για φιλικά, δεύτερη για να συναντήσω τον ιδιοκτήτη της ομάδας και τρίτη η σημερινή. Έχω δει πολλά ματς στο βίντεο του ΠΑΟΚ και έχω βγάλει κάποια πρώτα συμπεράσματα για το ρόστερ της ομάδας.

Πιστεύω ότι μόλις ξεκινήσουμε τις προπονήσεις και γνωριστώ καλύτερα με τις αθλήτριες, θα έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη για την ομάδα. Τέλος θέλω να ζητήσω από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να συνεχίσουν να έρχονται στο γήπεδο και να μας στηρίζουν, όπως κάνουν μέχρι τώρα».

Ο ΠΑΟΚ για την αποχώρηση του Τάκη Φλώρου

Η διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης με ανακοίνωσή της έκανε γνωστή τη λύση της συνεργασίας της με τον Έλληνα τεχνικό Τάκη Φλώρο.
Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ
«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν τη λύση συνεργασίας με τον προπονητή, Τάκη Φλώρο. Ευχαριστούμε τον coach Τάκη Φλώρο, για όσα έχει προσφέρει στο τμήμα και, ειδικά, για την συμβολή του στην κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου Ελλάδος στην ιστορία του τμήματος την αγωνιστική σεζόν 2020-2021, και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Ετικέτες: