Συνεχίζει τις θετικές εμφανίσεις ο Δημήτρης Τζούριτς

Ο Φοίνικας Σύρου, μετά τη νίκη του επί του Ολυμπιακού στο Ρέντη με 2-3, δείχνει πως μπορεί να… επιστρέψει και να μπει και πάλι στο κόλπο της διεκδίκησης της πρώτης θέσης. Το «Πειρατικό» που πέρασε μία δύσκολη περίοδο έχασε βαθμολογικό έδαφος, όμως πλέον είναι ικανό να μειώσει τη διαφορά με τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω του, καθώς και χρόνος υπάρχει και ματς που Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μπορούν να χάσουν βαθμούς.

Ο Ζίγκα Στερν ήταν ο καλύτερος αθλητής της 10ης αγωνιστικής, καθώς ήταν από τους παίκτες που έκριναν την αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Άξιος συμπαραστάτης ο Δημήτρης Τζούρις, ο οποίος με την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους έχει δώσει άλλη πνοή στην ομάδα του. Βέβαια για να έρθει μία νίκη και ιδιαίτερα εκτός έδρας επί του Ολυμπιακού, χρειάζεται όλοι οι παίκτες να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό. Όσοι αγωνίστηκαν απέναντι στους ερυθρολεύκους είχαν θετική εικόνα. Βέβαια ο Ζίγκα Στερν και ο Δημήτρης Τζούριτς είναι το κάτι παραπάνω.

Ο Έλληνας κεντρικός ήταν από τους διακριθέντες αθλητές στη νίκη επί του Ολυμπιακού. Έτσι, ο Δημήτρης Τζούριτς για ακόμη μία εβδομάδα είναι στην καλύτερη επτάδα της αγωνιστικής.

Στην αλλαγή της εικόνας του Φοίνικα Σύρου έχει παίξει ρόλο και η αλλαγή προπονητή, καθώς ο κ. Μιλενκόνκσι έχει βοηθήσει τους παίκτες να βρουν τον χαμένο τους εαυτό. Ταυτόχρονα τους έχει βοηθήσει και στο ψυχολογικό κομμάτι.

Το «Πειρατικό», με νίκη επί του Παναθηναϊκού κάνει ακόμη ένα μεγάλο βήμα για επιστροφή, αφού θα μειώσει τη διαφορά από τους "πρασίνους", αλλά και θα στείλει ακόμη ένα ηχηρό μήνυμα. Με το συγκρότημα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έχει να παίξει και για την ημιτελική φάση του League Cup, με τους Συριανούς να θέλουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

 

Η DREAM TEAM ΒΙΚΟΣ COLA ΤΗΣ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ A ΦΑΣΗΣ VOLLEY LEAGUE 2021-22

MVP ΒΙKOΣ COLA: Ζίγκα Στερν [Σλοβενία] (Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ)
Πασαδόρος: Μπρετ Τζέιμς Γουόλς [Πασαδόρος] (ΠΑΟΚ)
Διαγώνιος: Άγγελος Μάρκου (Παναθηναϊκός Α.Ο.)
Ακραίοι: Ζίγκα Στερν [Σλοβενία] (Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ), Πάβελ Κουκλίνσκι [Λευκορωσία] (Π.Α.Ο.Κ.)
Λίμπερο: Γρηγόρης Κοντοστάθης (Α.Ο.Π.Κηφισιάς)
Κεντρικοί: Δημήτρης Τζούριτς (Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ), Ιβάν Μιχάλι [Kροατία] (Α.Ο.Π.Κηφισιάς).