Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά Beach Volley του ΑΜΣ Φιλωτίου

Πλούσιο θέαμα, τέλεια ατμόσφαιρα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για ακόμα μία χρονιά το τουρνουά Beach Volley του ΑΜΣ Φιλωτίου στη Μικρή Βίγλα της Νάξου, που είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Βασιλικής Κύλη.

Οι φίλοι του αθλήματος είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πλούσιο θέαμα από όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος. Μάλιστα αρκετοί είναι αυτοί που κάθε χρόνο δίνουν το παρών και έχουν ήδη κάνει τους δικούς τους φίλους και τους στηρίζουν κατά τη διάρκεια των αγώνων. Επίσης υπήρχαν και πολλές νέες ομάδες οι οποίες έδωσαν ένα ξεχωριστό χρώμα στους αγώνες. Η μικρή Βίγλα κατά τη διάρκεια του διημέρου ήταν γεμάτη από κόσμο, ο οποίος έσπευσε στην παραλία για να απολαύσει το θέαμα, αλλά και να ζήσει μία ακόμη πολύ ωραία εμπειρία.

Στο πλαίσιο του τουρνουά αρκετοί ήταν αυτοί που φορούσαν  το επετειακό μπλουζάκι του ΑΜΣ Φιλωτίου που κλείνει φέτος 70 χρόνια από την ίδρυση του.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος του τουρνουά, στο μεικτό, οι Κοντόπουλος / Οικονομοπούλου επικράτησαν στον τελικό των Καρυτινού / Σιδερή και ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Την 3η θέση κατέκτησε το ζευγάρι Καλαβρός / Σαρλάνη. Την απονομή έκανε ο Ηλίας Ορφανός που εκπροσώπησε τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. 

Στους άνδρες οι Παπαγεωργίου / Κοντόπουλος πρόσθεσαν ακόμα ένα χρυσό στη συλλογή τους από το συγκεκριμένο τουρνουά που συμμετέχουν σχεδόν κάθε χρόνο. Δεύτερη θέση για τους Τόλιο/Κάγκανη και τρίτη για τους Καλαβρό/Τάκο. Την απονομή έκανε ο Μιχάλης Κύλης, πατέρας της Βασιλικής που τιμάται η μνήμη της κάθε χρόνο.

Από εκεί και πέρα στο μεικτό, η Φανή Οικονομοπούλου πήρε και το χρυσό στις γυναίκες, κερδίζοντας τον τελικό με την συμπαίκτρια της Μαρία Νεφέλη Καρυτινού. Δεύτερη θέση για τις νεαρές αθλήτριες του ΑΜΣ Φιλωτίου Μαριάνα Καλκάνη και Κατερίνα Ψαρρά, ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι: Νάντια Παπαδοπούλου και Χριστίνα Φαράτζου. Εκ μέρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου την απονομή έκανε η Ευδοκία Κατσάνη.