Πέμπτη και Παρασκευή το «Πειρατικό» θα βρεθεί απέναντι στους Πειραιώτες

Δυνατά τεστ με Ολυμπιακό έχει ο Φοίνικας Σύρου ONEX

Την ευκαιρία να τεστάρει και επί Ελληνικού εδάφους τις δυνάμεις του θα έχει στο διπλό φιλικό που θα δώσει ο Φοίνικας Σύρου ONEX με τον Ολυμπιακό.

Το «Πειρατικό» την Πέμπτη και την Παρασκευή στις 18:15 (και τις δύο ημέρες) θα παίξει απέναντι σε μία ομάδα με την οποία έχει παρόμοιους στόχους, καθώς τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Φοίνικας Σύρου ONEX θα ξεκινήσουν την χρονιά διεκδικώντας όλους τους εγχώριους τίτλους.

Οι Πειραιώτες κατά την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού προχώρησαν σε σημαντικές μεταγραφικές προσθήκες, βάζοντας την ομάδα στα φαβορί για τον φετινό τίτλο. Το ίδιο ισχύει και για τους Συριανούς, οι οποίοι διατήρησαν ένα μεγάλο μέρος του περσινού ρόστερ και προχώρησαν στην απόκτηση σημαντικών αθλητών. Μάλιστα ο Δημήτρης Καζάζης θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει με τον Φοίνικα Σύρου ONEX ακόμη ένα πρωτάθλημα.

Οι φίλοι της ομάδας από την πλευρά τους θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τα σπουδαία αυτά φιλικά και ταυτόχρονα να απολαύσουν βόλεϊ υψηλής ποιότητας. Κάθε χρόνο η Volley league γίνεται και πιο ανταγωνιστική, αφού όλες οι ομάδες παρουσιάζονται καλύτερες. Βέβαια πάντα ξεχωρίζουν ομάδες και το ίδιο ισχύει και φέτος με τέσσερα ΤΑΑ τα οποία στοχεύουν ψηλά.

Τέλος, το τριήμερο του «Πειρατικού» θα κλείσει με μία σημαντική εκδήλωση καθώς για το Σάββατο έχει προγραμματιστεί η επίσημη παρουσίαση όλων των τμημάτων. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν και βραβεύσεις ανθρώπων που έχουν προσφέρει στην ομάδα της Σύρου.