Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη υποδέχεται το απόγευμα της Τετάρτης τον Αριστοτέλη Σκύδρας

Νίκη – γιατρικό, θέλει ο Φοίνικας Σύρου ONEX

  • Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου, 2022 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 21 Δεκ. 2022 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Τον Αριστοτέλη Σκύδρας θα φιλοξενήσει την Τετάρτη στις 19:30 στο κλειστό του αθλητικού κέντρου του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, ο Φοίνικας Σύρου-ONEX. Η ομάδα του Δημήτρη Κααζάζη παίζει με την… πλάτη στον τοίχο μετά και την εκτός έδρας ήττα από τον Μίλωνα με 3-0. Οι Συριανοί δεν έχουν ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μείνουν χαμηλά στην βαθμολογικά και θα πρέπει να κάνουν έναν μεγάλο αγώνα ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Συγκεκριμένα το «πειρατικό» στα οκτώ πρώτα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μόλις 11 βαθμούς. Με τον Μίλωνα ο οποίος συμπληρώνει την πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος να έχει 16 βαθμούς, όσους και ο Παναθηναϊκός. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν από 21 βαθμούς και μοιράζονται την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Volley league.

Ο προσεχής αντίπαλος των Συριανών, ο Αριστοτέλης Σκύδρας βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογία με μόλις 3 βαθμούς και ο Φοίνικας Σύρου ONEX έχει μεγάλη ευκαιρία να πάρει μία νίκη η οποία θα του δώσει αρχικά ηρεμία και στη συνέχεια βαθμούς. Βέβαια όλες οι ομάδες θέλουν μεγάλη προσοχή και οι Συριανοί δεν βρίσκονται και στην καλύτερή τους αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Η πίεση είναι μεγάλη και κάθε παιχνίδι είναι…. τελικός. Ο Φοίνικας θα πρέπει να βρει άμεσα τον παλιό καλό του εαυτό ώστε στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος να καταφέρει να αντιστρέψει το κλίμα και να μπει εντός τετράδας. Η διαφορά των πέντε βαθμών από τον Μίλωνα και τον Παναθηναϊκό δεν είναι απαγορευτική και με την ανάλογη προσπάθεια μπορεί να καλυφθεί.

Τέλος, για το παιχνίδι του Φοίνικα Σύρου ONEX με τον Αριστοτέλη Σκύδρας μίλησε ο λίμπερο του «πειρατικού», Τάσος Σωνάκης. Ο Σωνάκης για το ματς είπε«Κάναμε μια άσχημη εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Μίλωνα. Πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα και να παίξουμε καλά ώστε να κερδίσουμε τον Αριστοτέλη. Εύχομαι και πιστεύω ότι τη νέα χρονιά θα πάνε όλα καλά και ο Φοίνικας θα κάνει την πορεία που του αξίζει».

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Volley League

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 Δεκεμβρίου 2022

Γυμναστήριο “Αλέξανδρος Νικολαΐδης”, Πολίχνη, 18:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Πήγασος Πολίχνης – Ο.Φ.Η.
Διαιτητές: Μυλώνακης, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Λούμσι, Σταυρίδης, Γραμματεία: Εμμανουηλίδου.

Γυμναστήριο Δημήτριος Βικέλας Ερμούπολη, 19:30 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ – Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης
Διαιτητές: Νικάκης, Πρέντζας, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Μπαρμπούνης, Βρούτσης, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς, 18:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Σ.Άθλος Ορεστιάδας – Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων
Διαιτητές: Κουτσούλας, Ιωαννίδης, Παρατηρητής: Σαρδάνης, Επόπτες: Βαλκανιώτης, Ζηλιασκοπούλου, Γραμματεία: Σαρδάνη.

Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, Μαρούσι, 21:15 (PAO TV): Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Ο.Π.Κηφισιάς
Διαιτητές: Ονόπας, Βουδούρης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Κατσιάρας, Χατζηβασιλείου, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, 17:30, (ΕRT FLIX Sports): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Φραγκάκης, Παρατηρητής αγώνα: Καλπακτσόγλου, Παρατηρητής διαιτησίας: Ράπτης, Επόπτες: Τόλιος, Αρβανίτης, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.