Ανανέωσε με Φλοίσβο ο Τόρρες

  • Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024 - 06:20
  • /   Eνημέρωση: 26 Ιουν. 2024 - 22:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Στον Φλοίσβο θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Αλμπέρτο Λαζάρο Τόρρες, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας. Να σημειώσουμε εδώ πως ο παίκτης βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του, ώστε να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της και να κερδίσει την πολυπόθητη άνοδο.

Η ανακοίνωση του νεοφώτιστου συλλόγου

 Α.Ο. Φλοίσβος είναι στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει ότι ο Alberto Lázaro Torres θα φορά τη φανέλα του συλλόγου και τη νέα περίοδο, στο πρωτάθλημα της Volley League.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον σύλλογο, ο Lázaro Torres τόνισε: «Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Πετύχαμε τον στόχο που είχαμε θέσει την περασμένη περίοδο και πλέον εκείνο που κοιτάζουμε είναι η νέα σεζόν να είναι ακόμη καλύτερη από την προηγούμενη. Σίγουρα είναι μία πολύ πιο δύσκολη κατηγορία, οπότε ο πρώτος στόχος που θέτουμε, είναι να πετύχουμε γρήγορα την παραμονή μας και εν συνεχεία, με αρκετή δουλειά, να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Προσωπικά θέλω μέσα από τη σκληρή δουλειά μου, να μπορέσω να βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχουμε θέσει και παράλληλα με αυτούς, να μπορέσω κι εγώ να διακριθώ, να συμπεριληφθώ μεταξύ των καλύτερων παικτών της κατηγορίας. Πάνω απ’ όλα, βέβαια, εκείνο που χρειάζεται είναι υγεία».

Ο έμπειρος ακραίος από την Κούβα έχει αγωνιστεί σε

2023 - 2024 ΑΟ ΦΛΟΙΣΒΟΣ

2021 - 2023 Αριστοτέλης Σκύδρας

2021 - 2022 Αναγέννηση Δερύνειας

2019 - 2021 Ανόρθωση Φαμαγκούστα

2018 - 2019 OK Niš