Με Γαλατασαράι ο Α.Ο. Θήρας

  • Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024 - 06:20
  • /   Eνημέρωση: 18 Σεπ. 2024 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Δύο πολύ δυνατά παιχνίδια έχει μπροστά της η γυναικεία ομάδα του Α.Ο. Θήρας, η οποία ετοιμάζεται πυρετωδώς για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του CEV Challenge Cup. Η ομάδα της Σαντορίνης θα βρεθεί απέναντι στην ιστορική τούρκικη ομάδα, την Γαλατασαράι. Δύο παιχνίδια με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τους φιλάθλους και των δύο χωρών. Η πρώτη αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη στις 8 Οκτωβρίου και ο επαναληπτικός είναι μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή στη Σαντορίνη στις 15 του μήνα. 

Η ιστορική Γαλατασαράι

Η Γαλατασαράι, που ιδρύθηκε το 1905 στην Κωνσταντινούπολη, είναι μία από τις πιο εμβληματικές αθλητικές οργανώσεις της Τουρκίας και του κόσμου. Αρχικά ξεκίνησε ως αθλητικός σύλλογος και σύντομα απέκτησε φήμη και στους υπόλοιπους τομείς του αθλητισμού.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Γαλατασαράι είναι από τις κορυφαίες της Ευρώπης, με πολυάριθμους τίτλους στο τουρκικό πρωτάθλημα και διακρίσεις σε διεθνείς διοργανώσεις. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Τουρκίας και των τουρκικών Κυπέλλων, η ομάδα έχει επιδείξει εξαιρετικές εμφανίσεις σε διοργανώσεις όπως το CEV Champions League και το Challenge Cup.

Η Γαλατασαράι διακρίνεται για την ισχυρή της παράδοση και τις συνεχείς επιτυχίες, που την έχουν καταστήσει σύμβολο αθλητικής αριστείας στην Τουρκία.

Ετικέτες: