Παναθηναϊκός, Μίλωνας και Πανιώνιος προσκεκλημένοι του Α.Ο. Θήρας

Στις 1 και 2 Οκτωβρίου τα 11α Νομίκεια στη Σαντορίνη

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την σπουδαία διοργάνωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο νησί της Σαντορίνης. Ο ομάδες της Volley league γυναικών έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Συγκεκριμένα, στις 1 και 2 Οκτωβρίου το νησί της Σαντορίνης θα φορέσει τα γιορτινά του για να υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό, τον Μίλωνα και τον Πανιώνιο. Να σημειώσουμε εδώ πως το παρών στο τουρνουά σύμφωνα με την ανακοίνωση του Α.Ο. Θήρας, θα δώσει ο Υπουργός αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης. Μαζί με τον Κυκλαδίτη Υπουργό θα είναι και τέσσερις Ολυμπιονίκες.  

Φέτος, τα 11α Νομίκεια που είναι αφιερωμένα στη μνήμη των ευεργετών του νησιού Ευάγγελου και Λούλας Νομικού, αναμένονται να μαγνητίσουν για ακόμη μία φορά τα βλέμματα των φίλων του αθλήματος, με συναρπαστικούς αγώνες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Ο ΑΟ Θήρας με την ανακοίνωσή του προαναγγέλλει την διοργάνωση και καλεί το φίλαθλο κοινό να δώσει το βροντερό παρόν στους αγώνες:

Με την Παρουσία του Υπουργού Αθλητισμού και Τεσσάρων Ολυμπιονικών τα «Νομίκεια 2024» στη Σαντορίνη

Ο Αθλητικός Όμιλος Θήρας έχει τη χαρά και την τιμή να ανακοινώσει τη διοργάνωση του τουρνουά «Νομίκεια 2024», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο νησί μας την 1η και 2α Οκτωβρίου. Το τουρνουά θα φιλοξενήσει κάποιες από τις πιο δυναμικές ομάδες του ελληνικού βόλεϊ, όπως ο Παναθηναϊκός, ο Μίλωνας και ο Πανιώνιος, σε αγώνες που θα αποτελέσουν την ιδανική προετοιμασία λίγο πριν την έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος.

Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια, ανακοινώνουμε ότι το τουρνουά θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υπουργός Αθλητισμού, κ. Γιάννης Βρούτσης, συνοδευόμενος από τέσσερις σπουδαίους Έλληνες Ολυμπιονίκες. Η παρουσία τους θα προσδώσει μια ξεχωριστή αίγλη στις εκδηλώσεις, ενισχύοντας τη σημασία του αθλητισμού και προβάλλοντας πρότυπα αριστείας, αγωνιστικότητας και ήθους για τους νεότερους αθλητές και αθλήτριες. Οι Ολυμπιονίκες, με το προσωπικό τους παράδειγμα, θα εμπνεύσουν τους παρευρισκόμενους, τονίζοντας τις αξίες του αθλητικού πνεύματος και την επιμονή για την επίτευξη υψηλών στόχων.

Προσκαλούμε όλους τους φιλάθλους να παρευρεθούν και να απολαύσουν υπέροχα παιχνίδια, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό, στο κλειστό γυμναστήριο του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. Οι ομάδες υπόσχονται αγώνες υψηλού επιπέδου και συναρπαστικές αναμετρήσεις.

Ας στηρίξουμε όλοι μαζί τον αθλητισμό και την ομάδα μας! Σας περιμένουμε!

Α.Ο. Θήρας

Ετικέτες: