Δια του λόγου το αληθές

  • Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου, 2021 - 06:17
  • /   Eνημέρωση: 8 Σεπ. 2021 - 22:00
  • /   Συντάκτης: Τέτα Βαρλάμη

Και πάλι δεν έλειψαν οι γνωστοί προβληματικοί «καλοθελητές», που χρησιμοποίησαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να επιδείξουν το μένος τους κατά της εφημερίδας, καθώς ως φαίνεται ακόμα τους ενοχλεί που ήταν το μοναδικό μέσον που ξεμπρόστιασε την αμφισβητούμενη τους δράση όταν είχαν ασχοληθεί με τα κοινά και τώρα εκδηλώνουν σε κάθε ευκαιρία το «πρόβλημα» τους.΄

Το θέμα αφορά στην απόφαση της Δημοτικής Αρχής για την απομάκρυνση του περιπτέρου της Ποσειδωνίας. Οι εργασίες ξεκίνησαν, όπως γράψαμε στο χθεσινό φύλλο και όπως  άλλωστε φαίνεται και από την φωτογραφική μας αποτύπωση, όταν εργάτες του Δήμου πήγαν στο σημεία και άρχισαν την αποξήλωση. Ήδη απομάκρυναν όλα τα ξύλα και τα σίδερα, με το περίπτερο να είναι πλέον καθαρό, όπως φαίνεται στις σημερινές φωτογραφίες, σταματώντας όμως την πλήρη αποξήλωση του, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ δεν είχε προχωρήσει στη διακοπή της ηλεκτροδότησης του. Αυτό ήταν και το γεγονός που αποτέλεσε την αιτία διακοπής των εργασιών απομάκρυνσης, οι οποίες όμως εντός των επομένων ημερών θα ολοκληρωθούν, καθώς ζητούμενο είναι το περίπτερο να απομακρυνθεί χωρίς να καταστραφεί, με πιθανότητα επανάχρησης του.

Όταν η εφημερίδα έγραψε για την απομάκρυνση του περιπτέρου, καθώς ξεκίνησαν οι εργασίες, ποιά είναι η παραπληροφόρηση;

Όταν οι εργασίες απλώς διακόπηκαν, για τεχνικούς λόγους και αυτές θα συνεχιστούν, ποιά είναι η παραπληροφόρηση;

Απλώς και μόνο η άγνοια των όσων μας κατηγορούν για παραπληροφόρηση τους οδήγησε σε βεβιασμένες χολωμένες κριτικές, γνωστοποιώντας σε όλους την ανοησία τους και εκδηλώνοντας τα απωθημένα της δικής τους προσωπικής εμπάθειας.

Όταν η εφημερίδα γνωστοποιούσε την «αμφιλεγόμενη» παρουσία στα κοινά αυτών των σχολιαστών, μήπως και τότε ήταν παραπληροφόρηση;

Το να κατηγορεί κανείς το μέσον για παραπληροφόρηση, όταν κάτι τέτοιο, αποδεδειγμένα, δεν ισχύει, θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι μπορεί να επισύρει έως και αγωγή, οπότε καλό θα ήταν να είναι προσεκτικότεροι στις δημόσιες τοποθετήσεις τους, διότι δεν θα επιδειχθεί άλλη ανοχή από πλευράς μας.